12316971501353788406.png
  • csuszi
    "Nem elfogadott érvelési technika? Ezen most kurvára röhögök." rohoghetsz, attol meg igy van.
    "kimehetnének külföldre 3 milláért. Kurvára nem, mert ez NEM történik meg. Ezzel vitatkozhatsz akármeddig."
    ki mondta hogy nmegtortenik? ne add mar az analfabetat, amikor 100szor leirtam, hofgy nem mennek ki, hivatastudatbol. nem azert nem mennek ki, mert nem tehetnek meg, hanem mert vannak olyan hulyek, hogy az ilyen faszokat, hogy a hihetetlen megbecsules kozepette maradnak a rendszer eletben tartasa miatt.
    "Pedig sok orvos megy ki külföldre és mégsem találsz (legalábbis elég nehezen) bunkó orvost köztük." es meg minidg nem sikerul felfogni, hogy mert ott tobbet keres, jobbak a korulmenyei, nem stresszel, kevesebb betege van, tobb megbecsules. de tudom, az udvarias az akkor is udvarias, ha eppen 80-100orazik 150 rugoert :D
    "Hiába vitatkozunk amúgy, mert csak mondatokat ragadsz ki. Nem reagáltál semmire, ami az állításaidat megcáfolta" eloszor is te allitasz, nem en. masodszor ha nem latod az erveimet, analfabeta vagy.
    " Ezt arra alapozod, hogy látod a családodban." nem baratom, hanem arra, hogy rengetegszer talalkoztam faterral KONFERENCIAN, ahol ott vizsgazott biztos a maroknyi kisebbseg az eloadasok utan, par szaz orvos, hetvegente...
    "Tényleg mit akarsz még?" toled? semmit. el vagy tevedve, ha azt hiszed a magyar egeszsegugy szar. faradj be egy paracetamol angol orvoshoz es orulj. a magyar orvoskepzes vilagszinten benne van a top 20ban. bunkok? turelmetlenek? sokszor igen. EGY SZOVAL NEM MONDTAM, HOGY NEM. de jo orvosok, es 1000szer tobb megbecsulest kellene kapniuk, es legalabb ha mar itt szopjak a faszt, nem kene ilyen kretenul hozzaallni. bar ukbol konnyebb osztani az eszt. hataratkelo tele van kedves, aranyos, kepzett angol orvos tortenettel :D lehet hozzajuk menni, igaz a magyar lehet paraszt, de legalabb nem zavar haza vetelessel, meg nem paracetamolt ad gerincserulesre, vagy allergiara. nice one.