12316971501353788406.png
  • csuszi
    1. nincs mit rajta ragozni, nem ertunk egyet. az ember tudhat arrol, es pofazhat arrol, amiben nem jo. nem a vilag legjobb focistaja a vilag legjobb edzoje, valszeg a top 100 edzobol 90 lofaszjoska, es ez igaz az edzok 90%ra. bunnyt soha a budos eletben nem fedtem meg, de ezen logika menten O IS HITELTELEN, mert egy telibeszart buvarruha format hoz evente, azzal a kikacsintassal, hogy ha akarna megcsinalna.
    2. te ezt hiszed, en latom a csaladban, mennyit tanulnak 60 evesen is az orvosok. leszarom a hiedelmeid.
    3. nem azt mondtam, hogy gyogytornasz te eszetlen, azt mondtam, hogy tisztaban van az izmok mukodesevel, es ELKULD gyogytornaszhoz. szerinted mi a faszomnak van kulon gyogytornasz, es miert az orvosokkal mujkodnek kozre? sot meg csontkovancshoz vagy masszorhoz is kuldenek. ezek a bunko orvosok.
    bunkosag. en bunkon, karomkodva irok es beszelek. csak eppen nem oltok le senkit mert hulye, vagy kover, vagy szoke. nem abban lelem oromom, hogy orszag vilag elott megalazok x szaz embert mert fasz. nem tehetek rola, hogy keptelen vagy az en bunkosagom megkulonboztetni az ovetol.
    bonusz track. beszeltem mar vele. szemelyesen is. irasban is. nem oltott le. nem oltottam le. evekkel ezelott volt. regen birtam. mar nem. nem igaz hogy korrekt kerdesekre mindig korrekten valaszol, pont a multkor mentem fel sargara kb 3 hete es kapasbol elfogott a hanyinger mert egy buxa tok normalisat kerdezett ez a primko fasz meg gyokerul oltotta.
    disztingvalas. nem anyazok. nem szidom masok rokonait. majd vesd egyszer ossze az en buzi geci fasz bunko szar stb irasaimat az ovevel. nem tehetek rola, hogy nem latod a kulonbseget.
    kisebbsegi komplexusbol fakado varosi legendak es anekdotikus ervelesekkel tarkitott mesemonda ami az orvosok basztatasa cimen megy. probald meg szavankent nezni az elozo mondatot. kivanom nektek, hogy egyszer csak a szoci, komcsi, dagadt, kepzetlen orvosok ugy dontsenek, hogy akkor basszatok meg, nem dolgozok tovabb 150 meg 200 rugoert nektek faszok, elhuzunk kulfoldre havi 3millaert, oszt lenne nagy obegatas.