Eléggé elkanyarodott az egész beszélgetés abba az irányba, mintha én vitamin ellenes volnék. Abszolút nem erről van szó, több mint 5 éve napi két szem daily vita-min-t tolok, és teljesen tisztában vagyok a vitaminok fontosságával.
Ha visszaolvasod, az egész mondandómat arra próbáltam kihegyezni, hogy amivel nem értek egyet, az az, ahogy eladja trágár hangnemében, hogy az orvosok hülyék, és elképesztő magabiztossággal állítja hogy a vitaminokat nem lehet túladagolni. Ritka, de túl lehet, és a hülye okoskodik dolgot meg nagyon nem bírom. Sok orvostanhallgató ismerősöm van, tudom hogy iszonyat mennyiségű tudást halmoznak fel magukban hosszú hosszú éveken át, és egy kicsit érdekesen jön le, hogy egy hozzájuk képest tanulatlan ember osztja az észt, rosszul, akit sokak példaképként kezelnek.
Ez olyan mint a múltkori Kathi Bélás. Oké, hogy médiaszemélyiség vagy, de akkor tanuld meg kezelni a kritikát, és nem holmiféle hülyegyerekeket meg a szüleit fenyegetni a telefonban, ha rossz szó ér.
Bunny esetében ugyanez. Rendben van, hogy médiaszemélyiséggé vált, meg oktató, meg tanácsadó, de akkor felelősségtudatosan tegye.
Nem vettem magamra, pont ezért, ez csak eszmecsere. Jobb mintha állna a topik.