Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök, hogy ennyi birka közt akadnak még ilyen tiszta jellemek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azért örülök, hogy Ti túlnyomó részben, nem a Béci féle üresfejű rajongói táborába tartoztok.
1. nem sertegette, hanem leirta hogy szarul edz.
2. ha ezt irnad a felesegemrol, kolykomrol, akarkimrol, es nem veressel fenyegetlek, hanem szanlak. de kurva bena vagyok...nem verekedek, meg eroskodok telefonon.
3. meg a vegen megmagyarazod, hogy a verekedes a celravezeto es a normalis.
4. nem vagyok kozszereplo, o meg igen. meg a vegen megmagyarazod, hogy az a normalis, hogy ha azt irom hogy mekkora balfaszul edz xy sportolo, hogy utana el kezd hivogatni. vagy a baratja... melyik kibaszott bolygon elsz mondd? bar eddig se olvastam toled pont kurva sokat, amivel egyetertenek, de legalabb nem voltal olyan kibebaszott gyoker, hogy kurva magabiztosan szembehugyozz a szellel.
update: ha ilyet irnanak mondjuk roger federerrol, kepzeld el hogy reagalna. vagy egy vizilabdasrol, hogy legyen kis tesztoszteron az emberben. intelligencia mellett. en faszsagom, hogy hasonlo szintet varok el egy testepitotol. de valszeg arnoldot is kuldtek mar el paran a faszba, es nem hinnem hogy nagyon felvette volna a makogasat a plebsnek. jogos, biztos beszari...
Utoljára szerkesztette: csuszi, 2014.10.10. 21:29:05
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ronnie a tiszta szegyen
Swedish people are albino monkeys
Sötét a Béla.A sok makett gyúrós köcsög meg egyből ugrik itt aztán nem kokszol senki.Látszik b+.Azért erőlködött ő is az erősember versenyen mert sok vajaskenyeret evett fiatalon. A profiknál meg tiszta szégyen amilyen képek napvilágot láttak mostanában a Coleman-ról.Úgy össze esett a bajnok hogy . ..... nem is írok inkább semmit.
Tudom Grabó h te natur nyomod és be is jön ahogy hozzá álsz a testépítéshez de bárcsak mindenki olyan lénne mint te <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Álljanak ki Béla mellett, ha 1000 éve ismerik vagy elismerik oké"
hat en ezzel nem ertek egyet. minel nagyobb baratom valaki, annal hamarabb allitom le es mosom meg a fejet - persze nem nyilvanosan, de nyilvanosan meg nem allok igy oda egy ilyen dologhoz. igaz, van egy mondas, madarat tollarol... nem veletlen ezek a baratai.
Azzal helyeselni Béla viselkedését publikus fórumokon, hogy "Még finom voltál Béci! Én azonnal megkerestem volna, és félholtra verem." - és hasonló kommentek - legalább annyira csalódást keltő lehet, mint ez az egész ügy. Álljanak ki Béla mellett, ha 1000 éve ismerik vagy elismerik oké, de legalább hangot ne adnának ennek ilyen stílusban nyílt keretek közt.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.10. 15:14:44
nem. helyesen:
hogy az átlag magyar mennyire beszűkült látókörű, buta, egyszerű csorda.
hihetetlen szervilisek. en meg a lazadast szeretem, az ellentmondast, a kuloncseget, az onallosagot, es hogy ne legyen az ember behodolo. rossz orszagba szulettem lehet 😊 az hab a tortan, hogy keptelenek felallitani magukban az analogiat, mirol is szol az egesz. meg ertelmesen kommunikalni. tiszta gyalog galopp boszorkanyegetes. vagy masik monthy, ti MIND EGYENISEGEK vagytok 😄
hiaba na, zsenik 30 evvel ezelott is tudtak mi a szitu 😊
Hogy állhatnak ki ilyen viselkedési forma mellett az emberek? Ami ráadásul teljesen megalapozatlan, mert a srác tudtommal semmi becsületsértő dolgot nem írt, se nem rágalmazta O.V.-t semmivel, pusztán egy hozzá nem értő, szubjektív véleményt formált meg.
Bár engem teljesen hidegen hagy a kettejük problémája, nem állok egyik mellé sem, de itt nem kizárólag Béla viselkedése szolgáltat alapot a sztereotípiáknak, mert az megint bebizonyosodott, hogy az átlag magyar kondi/testépítő társadalom mennyire beszűkült látókörű, buta, egyszerű csorda. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy beálltak pont ugyanabba a sorba, mint a TWB-s srác.
engem csak az lepett meg, hogy bela ilyen valojaban... bunny nem lepett meg, hozta a szokasost. a kolyok meg nem szimpatikus, igazi provokator, olyan tomcat szeru (tudom, itt paran szeretik - te is, pedig hot ugyanez) - ertelmes ember, aki allandoan kihuzza a gyufat, meg a tuzzel jatszik, masokat hergel. neeee, ne gyere azzal hog yigaza van 😄. az is olyan, mint egy atlag magyar politikus, volt o mar antiszemita, rasszista, anarchista, most eppen bunuldozo - biznisz nem mas, meg exhibicionizmus, imadjak az "alattvalok". valaki train with brainben utazik, valaki tolvajkergetoben 😊
Utoljára szerkesztette: csuszi, 2014.10.10. 14:01:04
Amúgy meg nem érdekel a vita kicsit sem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
velosen: elvtelen. nem azt nezi mit mond, hanem hogy ki. nem azt nezi mit csinal, hanem ki. tiszta politikus lett, meg dollarpapa. csak o nem a parlamentben osztja az eszt, hanem a sarga oldalon, az az o szemetdombja.
irhatnam ra is azt, amit par politikusra. vajon mit szolna a 25 eves bunny, ha latna a mait?
A srácnak volt igaza, azt ír amit akar, mégha faszság is. A gyerek gyökér, az 100, a kokszos hülyeségeivel, de intelligensen érvelt béla ellen, - aki ugyanúgy nagyot zuhant most az én szememben is. Egy olyan ember, aki vállalja, hogy közszereplő, annak bírni kell a kritikát, nem holmiféle szarosgyereket fenyegetni telefonon, meg a szüleit.
Bunny meg a Béla nagy haverok, azért azt megnézném, hogy Bunny hogy küld el a kurvaanyámba, ha megkérdezném, hogy mit szól a háromórás lábedzésemhez. Bezzeg ha ő szidja a másikat, akkor mindenki egyetért, és jár a tisztelet, holott 6x annyival trágárabbul fogalmazza meg a mondandóját, mint ez a srác. És akkor jön az érv- "Na igen, de bunny már letett valamit az asztalra" - tökre nem releváns, az még nem jogosít fel arra, hogy így beszélj, és ez Bécire is igaz, hiába nagy név az országban, meg sok mindent elért ebben a sportban, a hírnevévvel ez is vele jár, nem csak a villogóvaku a vörösszőnyegen, ahogy a srác is mondta.
A lényeg, hogy ezt nem így kellett volna lereagálni.
Utoljára szerkesztette: oliwwer, 2014.10.10. 13:43:48
a gyerek ertelmes, latszik hogy ertelmisegi csaladbol szarmazo kolyok, aki osszeszedetten mondja a dolgait, ezerszer intelligensebben mint bela,
DE
provokal, arrogans, nagykepu, tultolta az onfenyezest, par posztjaba beleolvastam, hirtelen azt hitte, hogy a rajongoi kozott barmit megengedhet maganak. oszt beleszaladt kb faszsagaba. kulon gaz a fraudi elszolas, hogy
"Ez alapján már önmagában is tehetnék feljelentést Kathi Béla ellen, de mivel nekem nem ez a célom, hogy egy ilyen miatt plusz időtöltést adjak magamnak és neki is" - maganak, az van elol, az a lenyeg. erted, nem a nagyvonalusag, hogy hagyja a picsaba, bela is lenyugodott meg stb es peace, hanem nem basz el idot...
a kisfaszkalapnak volt igaza, bela ritka alpari volt (es megmondom oszinten ezzel vegkepp leirta magat nalam, nem mintha fajna ez neki 😊 - az az igazi sztereotip faszkalapot hozta, aki ellen kuzd az atlag kondis, es szvsz szerintem sajnos ilyen is), de az arnyaltabb dolgokbol azert lejon hogy a gyerek egy ritka nagy gyoker... megerdemeltek egymast, ket kakas osszeakadt.
ja es nagyvonalusag, szerenyseg, alazat, na az egyikben sincs. ezek pedig fontos erenyek...
de kiraly van vegre szerkesztes? 😄
update: kb rajongoi meg hozzak a buta fasz szintet. vitaban nem relevans se az hogy bela mit ert el, sem az hogy a gyerek mekkora noname, sem az hogy bela jol edz vagy sem, sem az hogy a gyereknek igaza van vagy sem. mert a vita nem errol szolt, hanem hogy jogaban all e egy noname senkinek, hogy leirja a velemenyet egy elsportolorol. - johogy. inditok egy blogot, leirom hogy lebron james egy pozor fasz, oszt varom hogy hivjon. ha olvasna se hivna. igaza volt a koloknek. bela kozszereplo, kritika eri. es kocc nem szamit hogy jogos, igaz vagy sem. turni kell. plane nem fenyegetni osszeszedetlen mondatokkal meg megverlek megtalallak gyokerseggel. hat ez nivon aluli. tenyleg borzasztoan tre. sg trollszint.
Utoljára szerkesztette: csuszi, 2014.10.10. 13:29:29
DarkHorSe: köszi a myprotein-es infót 😉
cesc fábregas
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.10.10. 08:47:00
Rohadt kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol (komolyan)
Utoljára szerkesztette: oliwwer, 2014.10.09. 23:16:48
De hogy ezeket a versenyeket minek szervezik? Ismerősöm nyáron indult versenyen először, a Fitbalance-on, top3-ban benne volt, most meg Arnold Classicról jött épp haza. Semmi presztízs értéke nincs már ezeknek a bivalybasznád kupáknak. Nem is hiszem, hogy nemzetközi szabályrendszer lenne érvényes ezekre, tehát kb. házibajnokság.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.09. 12:44:20
5+20% kedvezmény az új ízekre! 46íz van már Impact Whey-ből Agyam eldobom. Illetve akik félnek a szukralóztól, azoknak most itt vannak a Stevia-s ízek is. (bár sztem nincs baj a szukralózzal sem, ha nem 20g-ot eszel meg belőle naponta)
Nézzetek körbe!
Én a csoki-banán ízt ajánlom, bejövős Persze kinek a pap, kinek a paplan...
http://bit.ly/1sgAcPE
Vasárnap éjfélig jó a kód
Első rendeléshez 5%-os bármivel összevonható ajánlókód, amit regisztrációkor lehet megadni: MP470407"
igy 16-17kra jon ki az 5 kilos izesitett, ami elegge jo 😄
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.10.09. 12:25:27
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezzel a ledobással kapcsolatban... Nálunk a teremben van pár arc, aki ugye nagyon hardcore-nak hiszi magát, és amikor 110 kg-al húznak fel, nyögnek mint az állat (hát azmánaztán 3 -3 db tárcsa mindkét ódalon-e), és úgy ejtik le a súlyt, mintha a harmadikról dobnák le az alagsorba, szerintem még rá is tolnak a levegőben lefele menet. Ezektől kicsit ki szoktam akadni (meg persze a súlyt sem képesek elpakolni maguk után). Szóval kurva idegesítő tud lenni.
Nade a lényeg.
Egyik ismerősöm, akivel egy teremben edzünk, most lett magyar bajnok, 305 kg felhúzás, 185 kg fekvenyomás, 322.5 kg guggolással. A videóját szerettem volna belinkelni, de azt írta, hogy nincs fent youtube-on, így csak facebook-os linket tudok adni, nem tudom meg tudjátok-e nézni: FB videó.
Nem tudom látszik-e, hogy a 305 kg-ot úgy teszi le, mint a tojást. Nem, nincs előírva ez szabályba, hogy így kell letenni. Edzéseken sem dobálja a súlyt, és a negatív szakaszt is használja, nem is kicsit. Szóval van értelme, jó hogy van! Használd ki a negatív szakaszt mindig! Efelől ne legyenek kétségeitek, a negatív szakasz igenis hasznos erőnövelésben is.
Ha elsődleges az erő, szerintem nem muszáj nagyon kontrolláltan felhúzni. Persze szabályosság fontos, de pl. új meglátások szerint a negatív szakaszban nincs sok értelme lassúzni... Ez persze nem feltétlen jelent hogy ejtsd le 😄 Csak tényleg el kell gondolkozni van.e értelme a lassú visszaengedéseknek.
olliwer: Válaszoltam!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Amikor megállítod a föld felett, akkor folyamatosan feszülnek az izmaid és ez hatékonyabb az izomépítéshez.
Csinálhatod felváltva is, nincs kőbe vésve.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Felhúzást hasznos-e úgy csinálni, hogy minden emelés után lerakom a súlyt?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?