sudubigyibó#32202
Köszi a tippeket. Diétázok. Már egy hete... :D
Kb másfél hete ráálltam a mérlegre és kicsit lezsibbadtam. 113 kilót mutatott... Úgy, hogy 2 éve még 75-80 között mozogtam. Igaz közte megnősültem, fél éve pedig leraktam a cigit, úgyhogy én ennek tudom be, ami persze faszság.. :D Na de, nagy nehezen rászántam magam, hogy kéne valami tenni, és most nem úgy, hogy hirtelen nagy célokat tűzzek ki magam elé, hanem szép lassan, fokozatosan... Az sem érdekel ha jövő karácsonyra érem el a legeslegvégső célt. Csak elérjem. Igaz még mindenbe kezdő vagyok. Mondjuk sokat bújom a fórumokat, tippeket gyűjtök, kérdezek, máskülönben nem megy szerintem. Eddig egész jól bírom. Tudom, nem sok egy hét, de nekem az, főleg, hogy előtte fekve vittem be 5000 kalóriát egy nap. Napi 2L Kóla és hasonlók formájában. A Szép kis feleségemet is rávettem, hogy csinálja velem, vagy legalább segítsen benne. Máskülönben nem menne szerintem. Mondjuk lehet hülyeség, de közre játszik az is, hogy szedek Multi illetve Omega 3 kapszulát. Szerintem. Vagy csak azt hiszem és elhiszem. :D
Na mindegy. Lehet, hogy fogok még kérdezni és lehet, hogy hülyeséget, de nézzétek el nekem. Köszcsi.