Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: The Protector, 2014.09.25. 15:07:00
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Hobbi szinten még mindig a zsírdisznósodás a menő, pedig ott veszíti célját az egész sport.
izomtömeget növelni
A dolog látszólag egyszerű, enni kell, gyúrni és pihenni. De tényleg így van ez jól?
http://bodybuilding.blog.hu/2014/09/23/itt_van_az_osz_itt_van_ujra_lehet_tomegelni_fullra_868
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Most mondok egy nagyon egyszerű példát: pankráció, ami pont erről szól. Egy gyerek akár 12 éves korig el is hiszi - ha senki sem mondja el neki - hogy valódi. Profi szinten, kellő pénz fejében bármelyik MMA-s, Boxos olyan meccset nyom neked, hogy semmi se tűnik fel.
Meglepődnél mennyire korrupt a profi sport, mind a háttere, mind pedig ahogy a versenyzők felkészülnek testileg (szerek).
Mellesleg Phil amúgy is egy eléggé unszimpatikus beképzelt tapló, aki minden évben ezt csinálja, csak Kai-nél idén gurult el a gyógyszer.
Kai sok pózban jobb és szárazabb volt mint phil, ez nem kétség. De ahhoz, hogy az aktuális bajnokot megtudja verni, nem elég kicsit jobbnak lenni, hanem egyértelműen, dominánsan jobbnak kell lenni. Ez nem volt meg, csak az éppen egál vagy picit jobb, az pedig nem elég. Régóta nem a teljesen objektív versenyzésről szól az olimpia, hanem politikáról. Ezért van az, hogy nagyon sok versenyző nem szereti az olimpiát, hanem sokkal minőségibb versenynek tartja pl. az Arnold classic-ot, mert korrektebb a pontozás.
De ha megnézitek, ugyanígy pontoztak Zsuzsi esetében is. Ha a top4-5be nem is fért be, de egy 5-7. hely simán kijárt volna neki, és észre sem vették. Olyanok kerültek elé, mint akik nem hogy más ligában, de más sportágban versenyeznek. Szubjektív, politika az egész, semmi más.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.09.21. 09:28:04
Edzés végén nyújtás.Én mondjuk nyújtás közben hálát adok Istennek(de ugye mindenki amiben hisz),az egészségemért stb......NEkem az edzés legalább annyira jót tesz lelkileg mint testileg.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tömegelés a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Dizson, 2014.08.29. 16:20:48
Uplay: Speeddevil1969
50g zab
40g tejsavó
20g dió, mandula vagy egyéb mogyoróféle
10g lenmagolaj
7g monohidrát
pici méz az íz miatt
Minden darálva bele a shaker-be.Tudom nem tökéletesek az arányok, nekem bevált. 😊
A rizses madártej meg a brokkolis csirkemellturmix sem maradt el. 😄
#31881: Tessék f*szkalap, kikerestem neked ha már a bodybuilderes cikkekkel szeretsz dobálózni, "olvass":
"Felkelés után alacsony a vércukorszintünk, és ekkor a legrosszabb az inzulinérzékenységünk is. Ha ilyenkor egyszerű szénhidrátokat, cukrokat veszel magadhoz, hidd el, előbb-utóbb tenyészállattá fogsz zsírosodni. Az izmaid inzulinreceptorai reggel nem igazán szeretik csak úgy beengedni a glükózt az izmokba, erről már beszéltünk. Hová is megy a cukor, ha nem az izmokba? Bizony, pontosan oda. A zsírsejtjeidbe. Eszedbe ne jusson cukros tömegnövelővel indítani a napot az egyszerűség jegyében, vagy maltodextrint, szőlőcukrot keverni a fehérjédbe pusztán azért, mert nehezedre esik szilárd szénhidrátforrásokhoz nyúlni. "
Forrás
Jumbot CSAK edzés után.
Amúgy érdekes módon én meg tudom oldani, hogy ne kelljen tápkieget fogyasztani kb. soha, csak az edzés utáni turmixban, mert lazán össze lehet hozni egy olyan étrendet, ami betakar.
Jumbot reggel, te jó kurva élet... 😞
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."