Retsu#31989
Hu, nem semmi téma ez gyerekek...Nyilván lehet mondani hogy m őkmár ezt+azt letettek az asztalra,ellentétben a blaabla... De azért tényleg ennek a sportnak a tömegsport jellegét is erősteni kéne, nem csak a bálványimádat, hogy olyan akaroklenni mint ez vagy az! Ebből a szempontból igaza van a srácnak, ő a kultúráltabb-naturál vonalat képviseli ami azért becsülendő szerintem. Mert leh jönni azzal hgy "mit akar ez a noname senki" meg hassonlók..viszont a vassport legjobbjainak értékrendben, viselkedésben is jó példával kell hogy elöl járjanak szvsz! Úgyhogy Jenőnek tényleg respect, magam is meglepődtem milyen kultúráltan fogalmazott(egyáltalán ő írta?)
Felhúzás témára visszatérve: Ez nagyon szép teljesítmény kétségkívül. Látszik milyen jól használja a gyerek az erős lábát(1értelmű ezért tolja szumó-stílusban. A normál felhúzásnál azért kicsit nagyobb a tartomány, az erőkar. Nemrég olvastam a tnation-ön 1 cikket, ami szerint bizony a negatív szakasz nem annyira fontos. Bár lehet ez is inkább a nagyon haladóknak szól.
Idővel bizony mint minden, a sporttudomány is változik. Ugye már vannak lázadók akik próbálnak bizonyítani a Westside-módszer "dogmái" ellen. A végszó szerintem az, hogy 1 bizonyos szint után nem árt változtatni a módszereken, technikákon ha elér a sportoló 1 platót.