12316971501353788406.png
  • Panzermeyer
    Te jó ég. Egy névtelen Józsika annyit írt egy huszadrangú oldalon, hogy a Vivi kokszol és rosszul edz. Sajnos a felvétel már nem elérhető, így azt nem tudom meghallgatni, de kb el tudom képzelni a leírásokból a tartalmát. Ez vihar a biliben, és tényleg nem volt más, mint a sztereotípiák erősítése. Innen látszik, hogy Bélánk nem túl okos (mondjuk ezt eddig is sejtettem). Amikor az én szakmámat támadják egyfolytában a nem túl okos Józsikák, sokszor én is beírtam volna ezt-azt 1-1 FB hozzászólásra, és sokszor el is kezdtem, de aztán meggondoltam magam, mert végiggondolva nem ért annyit az egész, hogy az ő értelmi szintjükre süllyedve kabarézzak a neten, vagy hisztérikus állapotban felhívjam az illetőt. Egyszerűen csak elraktam magamban a személyt a fejemben egy cimkével a homlokán, hogy "nem túl értelmes", és ennyi.
    Jenő egy igazi úriember, ő viszont most nagyon nagyot nőtt a szememben, és innentől kezdve már nem érdekel, hogy túl széles a dereka. Igazi sportember, a szó minden értelmében. De, ha valaki ezt olvassa, aki illetékes, és akár a pozitív, akár a negatív részekre reagál magában, vagy máshol, az jusson eszébe, hogy én is a számára csak egy huszadrangú Józsika vagyok, és ne én mondjam meg azt, hogy neki vagy másnak mit kell gondolnia magáról, egy hozzátartozójáról, vagy a barátjáról. Tudni kell ezeket a dolgokat fejben a megfelelő helyre rakni. Ennyi.