12316971501353788406.png
  • csuszi
    hatalmasat csalodtam. ertelmes ember nem elkaplak kocsog jelleggel vitatkozik. az egyetlen ami felirhato kb szamlajara pozitivumkent, hogy erzodott igazsagaban bantva erzi magat, beporgott, hogy ok segitenek masoknak stb stb es masok hogy merik kritizalni oket.
    a gyerek ertelmes, latszik hogy ertelmisegi csaladbol szarmazo kolyok, aki osszeszedetten mondja a dolgait, ezerszer intelligensebben mint bela,
    DE
    provokal, arrogans, nagykepu, tultolta az onfenyezest, par posztjaba beleolvastam, hirtelen azt hitte, hogy a rajongoi kozott barmit megengedhet maganak. oszt beleszaladt kb faszsagaba. kulon gaz a fraudi elszolas, hogy
    "Ez alapján már önmagában is tehetnék feljelentést Kathi Béla ellen, de mivel nekem nem ez a célom, hogy egy ilyen miatt plusz időtöltést adjak magamnak és neki is" - maganak, az van elol, az a lenyeg. erted, nem a nagyvonalusag, hogy hagyja a picsaba, bela is lenyugodott meg stb es peace, hanem nem basz el idot...
    a kisfaszkalapnak volt igaza, bela ritka alpari volt (es megmondom oszinten ezzel vegkepp leirta magat nalam, nem mintha fajna ez neki :) - az az igazi sztereotip faszkalapot hozta, aki ellen kuzd az atlag kondis, es szvsz szerintem sajnos ilyen is), de az arnyaltabb dolgokbol azert lejon hogy a gyerek egy ritka nagy gyoker... megerdemeltek egymast, ket kakas osszeakadt.
    ja es nagyvonalusag, szerenyseg, alazat, na az egyikben sincs. ezek pedig fontos erenyek...
    de kiraly van vegre szerkesztes? :D
    update: kb rajongoi meg hozzak a buta fasz szintet. vitaban nem relevans se az hogy bela mit ert el, sem az hogy a gyerek mekkora noname, sem az hogy bela jol edz vagy sem, sem az hogy a gyereknek igaza van vagy sem. mert a vita nem errol szolt, hanem hogy jogaban all e egy noname senkinek, hogy leirja a velemenyet egy elsportolorol. - johogy. inditok egy blogot, leirom hogy lebron james egy pozor fasz, oszt varom hogy hivjon. ha olvasna se hivna. igaza volt a koloknek. bela kozszereplo, kritika eri. es kocc nem szamit hogy jogos, igaz vagy sem. turni kell. plane nem fenyegetni osszeszedetlen mondatokkal meg megverlek megtalallak gyokerseggel. hat ez nivon aluli. tenyleg borzasztoan tre. sg trollszint.
    Utoljára szerkesztette: csuszi, 2014.10.10. 13:29:29