saraba#31475
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni 3 gyakorlattal/géppel kapcsolatban. Az egyik a "tolódzkodás gépen". A teremben egy cybex tolódzkodó/húzódzkodó állvány van, ezt fogom használni, de a súllyal bajban vagyok, hogy mennyit állítsak be. 55 kg vagyok, kezdő. Milyen súlyt javasolnátok a gépnél?
Másik kérdés: Nyakból nyomás gépen. Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, melyik lehet ez a gép. Smith keretre gondolt az edző, mikor ezt odaírta nekem? Vagy..? Nem tudom, valaki jár-e közületek Pesten a Gildába, és ismeri-e konkrétan az ottani gépparkot, pár termükben cybex gépek vannak szinte csak, nekem most egy ilyen helyre szól a bérletem, tehát ott kellene ezeket a gépeket megtalálnom.
Harmadik kérdés: Cybex treadmill 750t. Valaki képben van, hogyan kell ezen a futópadon beállítani azt, hogy 5 perc 5 km/h 10 fokos emelkedőn és 5 perc 10 km/h 5 fokos emelkedőn váltogatva? Lehet manuálisan beállítani ilyet, hogy 5 percenként váltson? Egyáltalán emelkedőt hogyan lehet? Utánanéztem mindennek, legalábbis megpróbáltam, de kész, nem sikerült rájönni.
Bocs a gyépés kérdésekért, de megnéztem vagy 500 videót, képet, leírást és sehogy nem sikerült megvilágosodnom ezek terén.