A régi fajta termekben sem szartak a súlyokra, és hagyták ott a földön őket paraszt módjára (ne vedd magadra, most a saját teremben edzőkről beszélek). Pont most néztem meg hétvégén Ronnie Coleman Unbelievable filmjét (és most a youtube-on is gyorsan rákerestem), ahol régi fajta csörgős-csörömpölős-zörgős, full fém súlyokkal ellátott hardcore teremben edzi végig a félkészülést, és mit látok? A súlyok a helyükön vannak! Mindegyik baszki. Ha már képes valaki arra, hogy felemelje a súlyt, képes visszarakni is, nem? Amúgy azt figyeltem meg, hogy pont az ordibálós, szerintük nagy súllyal edző, súlyokat a gyakorlat végén földhöz baszó emberek azok, akik nem képesek visszavinni a súlyokat a helyükre. Mondjuk szabályosság szempontjából is vannak hiányosságok ezeknél az embereknél.
XS-es - gyerek - felső engem is zavar, a srác 40 kiló, de kilátszik a hasa, mert olyan kicsi felső vett fel, hogy álló pozícióban is rövid neki. Mondjuk ilyenkor főleg erőemeléses edzéseket végzek, mert a felhúzást és guggolást hírből sem ismerik. Pár hét alatt kiszanálódnak, addig tuti nem fogják elfoglalni a helyem, utána megy minden a megszokott módon.