kovad007#31276
Őszintén szólva mára átértékeltem a dolgokat egy kicsit.Megbántam azt is hogy tanácsot kértem de mégjobban megbántam hogy reagáltam a negatív kommentekre.Sajnálom nem akartam senkit sem megbántani.Úgy látom a "felfújt" szón akadtak meg a legtöbben, ezek szerint máshogyan kellett volna fogalmaznom.Nem tudtam sajnálom!
CPT GRABOWSKI:Nincs állandó étrendem.Dolgozom 3 műszakban emelett nyáron van másodállásom építőiparban.4-ből 3 szor hétvégén is dolgozom.Akkor eszek amikor megéhezek vagy akkor amikor van rá idő.Vagy akkor amikor elmegy a főnök, avagy akkor amikor szól hogy együnk , a cégnél nem éhezek én döntöm el mikor ülök le kajálni hétvége is mindig más.Azt eszem amit főz az asszony vagy azt ami már több napja "ott van" mint maradék és nem akarom hogy kidobjuk.Időnként rendelünk valamit vagy mekizünk.Egyáltalán nem tudnék grammra pontos étrendet összeállítani magamnak hogy mikor és mit egyek meg mennyit ahogy edzeni se tudok bármikor nyáron...Sajnos ez van.Csak így tudok boldogulni, nem hiszem hogy egyedül vagyok ezzel talán nem kell bemutatni ma Magyarországon egy átlag ember helyzetét!Aki segíteni próbált annak köszönöm , tanúlságos volt nekem ez az eszmecsere!Mindenkinek sok sikert kívánok!!!
Üdv!