Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kreatinról mi a véleményed ennyi idõ elteltével?
Sajnos igen. Nekem a kedvenc edzésem. Legjobban lábnál tudom szétcsapni magam, ott jön elõ leggyakrabban az az eufórikus érzés <#nyes>#nyes>. Aki nem lábazik az ezt nem is érti...
Holnap végre lábedzés <#nyes>#nyes>. Egy hónapja nem lábaztam már, (mást is alig) meg fogok halni... Már alig várom <#vigyor>#vigyor> !
Akkor nem olvastad el.😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
fehérje 2g/tskg, szénhidrát 3-5g/tskg (attól függ mennyire könnyen hízol)
Sárga Kapszula
Van valami nagyszerû leírás, hogy tömegelésnél mennyi kalóriát kell bevinni? Szénhidrátra és fehérjére lebontva.
Én ma elmentem futni, tök jó volt ^^
Másfél hónapja nem emeltem súlyt, a karácsonyi menü kritikán aluli, mint ahogy az étkezésem is az elmúlt idõszakban, szart eszek, ráadásul még fogyok is. Nehéz dolog ez, ha már életmódszerûen ûzi az ember, de néha kemény lépéseket kell megtenni a jövõ megalapozásához. Mo.-n ez szerintem kivitelezhetetlen. A céljaimról viszont nem tettem le 😊
Kellemes ünnepeket!
Kellemes ünnepeket!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kellemes ünnepeket minden topiklakónak! Amúgy rohadjon meg az itteni konditerem, ünnepekkor nincs nyitva, pénteken is csak délelõtt... Mi lesz így velem?
Van mára egy tepsi rakott kelem egy kiló pulykamellbõl meg fél kiló rizsbõl, ehhez még meg kell ennem a családi halászlevet és sült pulykát, közben meg gyúrós szendvicset eszegetek, ami két szelet mákos bejgli közé rakott diós bejglibõl áll <#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3> .
én úgy vettem észre, hogy ha öv van rajtam, az plusz 10+20 kilót jelent, legalábbis többel merem csinálni...
Szerintem relatív még nem nagy súlyoknál fontos, hogy a törzsizmai megfelelõen erõsödjenek, elengedhetetlen a fejlõdéshez, az öv pedig ebben elég nagy gátat szab. A gerinc nagyon sokat elbír, akkor sérülés veszélyes a dolog, ha a végrehajtás nem megfelelõ, vagy ha a törzsizmok még nem eléggé erõsek az adott súlyhoz, aminek a terhelését a gerinc veszi át.
Nem biztos, hogy "hit" nyilván érzed azt, hogy sokkal stabilabb egy övvel történõ 100kg-s guggolás, mint egy öv nélküli.
egyébként ez is, mint sok minden, szokás és "hit" kérdése 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az övet én azért javasolnám, nem könnyíti meg, de biztonságosabbá teszi a nagyobb súlyú emeléseket. én 70 kiló fölött felteszem az övet, mind felhúzásnál mind guggolásnál 😊
a teljes test részt vesz a gyakorlatban, de elsõsorban a hát.
Bizony hogy látványos.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>Bár pontosan nem tudom milyen kapszuláról van szó, de nagyon valószínûnek tartom, hogy ugyanúgy zselatinból készül, mint bármelyik másik kapszulás gyógyszer borítása. Lebontódik a szervezetben, majd kiürül.
<#eljen>#eljen>
Ezt meg nem értem...
"Meg ki látja a szorításod? Senki. A hátadat meg mindenk"
A szorításod az alkarod vastagságában mutatkozik meg, ami viszonylag kurvára látványos... A hátad meg nem a felhúzástól fog szélesedni/vastagodni.
Ezt meg nem értem...
"Meg ki látja a szorításod? Senki. A hátadat meg mindenk"
A szorításod az alkarod vastagságában mutatkozik meg, ami viszonylag kurvára látványos... A hátad meg nem a felhúzástól fog szélesedni/vastagodni.
Kezdõ szinten felejtõs a vegyes fogás, a gurtni, de még az öv is. Meg kell tanulni szabályosan végrehajtani, javítani a fogáserõsségen és nem kivonni azt a munka alól.
4x10 90 kilóval még megy, de tegnap csináltam 100kg-val, és a 2. körben 3 ismétlés után simán kicsúszott a kezembõl.
6:30 körül nézd meg. Ha nekik szabad akkor nekem is.
Igen. Ez mitõl olyan vicces?
Én is fordított fogással csinálom, mégis használok gurtnit, mert a felhúzásom elõrébb jár, mint a szorításom. Ha nem használnám, nem haladnék a felhúzásban. Szerintem hasznos cucc. Meg ki látja a szorításod? Senki<#awink>#awink>. A hátadat meg mindenki<#nevetes1>#nevetes1>.
Esetleg próbáld meg fordított fogással csinálni a felhúzást, sokat segít és nem kell gurtni és még megdobhatod egy kis magnéziával, én ilyen kombinációval csinálom. Hány ismétléssel szoktál csinálni felhúzáskor egy-egy sorozatba?
ne használd szerintem.
felhúzásnál inkább a hátadra kéne koncentrálni.
nem érzed a hátad? csinál meg 40 ismétlést. sírva kelsz másnap, garantálom 😄
felhúzásnál inkább a hátadra kéne koncentrálni.
nem érzed a hátad? csinál meg 40 ismétlést. sírva kelsz másnap, garantálom 😄
Elsõ pár alkalommal kérj meg valakit, hogy segítsen. Késõbb már menni fog egyedül is.
erõsen fontolgatom a beszerzését, mert felhúzásnál sajnos nem bírja el az alkarom azt a súlyt, amitõl még el se fárad a lábam.
csak azt nem tudom, hogy lehet ezt mindkét kézre felrakni.
csak azt nem tudom, hogy lehet ezt mindkét kézre felrakni.
Igen.
Kicsit össze volt állva, de nem keményedett össze, szétnyomkodtam a zacsiban, olyan, mint frissen. Benyomtam 7 g-ot, semmi bajom nem lett. Úgyhogy elhasználom.
Nézd meg hogy mennyire érhette nedves levegõ, vannak-e benne csomók, kupacok. Ha levegõtõl elzártan volt, akkor szerintem nem lehet gondja.
Ha más nem is, megpróbálod, aztán ha megfosat akkor kuka.
Ha más nem is, megpróbálod, aztán ha megfosat akkor kuka.
A creatin meddig áll el? Van egy fél zacsim, kb. még tavalyi <#buck>#buck>, de nincs rajta a szav. idõ. Nem tudom jó-e még.