-
Szerintem nem azzal a ténnyel volt bajuk, hogy kérdezel, hanem ahogy ezt teszed. "nem akarok nagy felfújt testépítő lenni" - azok a nagy felfújt testépítők 10-15 év edzés után néznek ki úgy, hogy napi 2 edzésük van. Nem mellesleg erősek is, nem kicsit. Sok embertől hallom ezt a felfújt izmot, de ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy ezeknek az embereknek mégis mi járhat a fejükben a "felfújt izom" hallatán? Van egy szelep rajta, aztán naponta pumpával nyomatják az izmokat? Meg hogy: "tele van vízzel". Ügyes. Az izmok 70-80%-a víz, szóval maga a kijelentés igaz. Tele van vízzel. Mindenkié, akár testépítő, akár nem. Aztán még van a szteroidos téma, amihez mindenki nagyon ért. Bárkit megkérdezel haverjaid közül, az a focihoz, testépítéshez, meg a szteroidokhoz tuti ért. Nem, a szteroidtól önmagában nem leszel "nagy felfújt testépítő".
AZ első megjegyzésem annyi lenne, hogy nem "szeded", hanem fogyasztod. Myomax étel, étrend-kiegészítő. A rántott húst sem szeded.
A rosszullét egészen biztosan nem ettől volt, talán a munka, stressz, helytelen táplálkozás. Tényleg, leírnád a napi étkezésed, hogy néz ki általában? Miből, mennyi, mikor? Ez jóval fontosabb minden kiegészítőnél.
"kb 6-7 kiló jött fel rám 1-1.5 hónap alatt tetszett az eredmény de ahogy abbahagytam az egész odalett.Leengedtem mint a lufi." - Na ezért is kíváncsi vagyok az étrendre. Mármint ez az eredmény simán hozható (sőt!!!) mindenféle kiegészítő nélkül is kezdőként, semmi extra nincs benne.
Az én személyes véleményem: ne költs tömegnövelőre. Számomra pénzkidobás. A szénhidrátot jóval olcsóbb forrásokból is fedezni tudod (pl. rizs / persze, tudom van benne kreatin, meg BCAA, meg hasonlók, csak szerintem ezek nem kellenek kezdőnek egyelőre). Olvass megfelelő étrend után, ez a legelső dolog. Ha kiegészítőket akarsz, kezd a vitaminokkal (amúgy a szédülést pont hogy a vitaminhiányod is okozhatta), C-Vitamin, Multi Vitamin, Omega 3, stb. Majd ha ezek rendben vannak (pár hét/hónap), akkor költs sima fehérjére.
De talán a legfontosabb: olvass.