12316971501353788406.png
  • kovad007
    Ohh :DDD Ez igazán bántó volt riddick és adam 47.Ismerem ám a fajtátokat.Gondolom minimálbéres meló aztán irány az egyetlen hobbi gyúrás por miffene amivel a többi fogyatékosságodat próbálod eltűntetni.Megvagy 100 kilo de suzukival vagy tuningolt fiat bravoval vagy renault clioval mászkálsz.Ismerős:) Errefelé is vannak ezek a példányok :D Gondolom elmúltál 20-22 de anyucival laksz na jó nincs több kérdésem hanyagoljuk egymást! :D
    Darkhose vagy Lederhose neked köszönöm hogy normálisan válaszoltál.Igazad van gyúrós társadalomba túl nagy az önérzet.Ha te valamit tudsz a másik pedig kérdez a kkor az hülye.
    Én 27 éves vagyok 174 cm 75 kg.Most fogytam le 82 kg-ról.Ahogy a nyári fusi munkák jönnek mindig fogyok 4-8 kilót, a 80 szokott az ideális lenni persze ebben van egy kis túlsúly is.Gyúrtam 18 éves koromban kb 1 évet ezzel párhuzamosan kosárlabdáztam 4 évig versenyszerűen , majd thai bokszoltam 2-szer fél évig fél év kihagyással ezután ismét gyúrtam 1 évig heti 6 nappal az utolsó 2 hónapban pedig szedtem a Myomaxot az első 2 hétben napi 4 kanállal (1adagot) majd utána napi 2 adagot (a második után minden szarul voltam szédültem és hányingerem volt , ez ment összesen másfél hónapig , aztán szerencsémre annyi melóm volt hogy le kellett állnom a gyúrással.Ebben az időszakban kb 6-7 kiló jött fel rám 1-1.5 hónap alatt tetszett az eredmény de ahogy abbahagytam az egész odalett.Leengedtem mint a lufi.Eltelt néhány év amikor nem foglalkoztam a kondizással , megnősültem családom lett , nem szeretnék komolyan belemenni a dolgokba rengeteget dolgozom , az elmúlt 1 évben mégis sikerült heti 5-ször edzenema következő séma szerint:
    Hétfő:Mell - bicepsz
    Kedd:Láb
    Szerda:Váll
    Csütörtök:Hát
    Péntek:Kis kardió , kis bicepsz kis tricepsz , pici mellezés megint stb.
    Most szeretném szűkíteni az edzéseket heti 3 alkalomra(annak is örülök majd nyáron ha ennyiszer eljutok a terembe ezért kértem volna a segítségedet hogy érdemes e kisebb adag tömegnövelőt szedni?Ha van kedved írd le mit gondolsz.Ha nincs akkor majd beszámolok hogy mire jutottam!Üdv!