12316971501353788406.png
  • Tyler1
    Véget ért a 2 hónapos HST programom. Így elsőre nekem bejött, sokkal intenzívebb és sokoldalúbb volt a megszokott osztottnál, nem volt az a monoton érzésem. Eléggé kitudja lökni az embert a komfort zónájából, főleg az utolsó hetekben. Kezdtem 40-45 perces edzésekkel, a végén már túl voltam a 2 órán is edzésenként. Erőben sokat lehet vele fejlődni, de tömegben is 8 kilót hoztam a 2 hónapban, kajára mondjuk annyira nem figyeltem, az alapok rendes forrásokból származtak, de nem nagyon ügyeltem, hogy mennyi fehérjét, ch-t viszek be. Volt amikor csak napi 2-3 kajám volt, néha sikerült 1-1 kaját csak szeméttel megoldanom, volt hogy belenéztem az éjszakába párszor, ami alatt abszolút nem is ettem, szóval egy minőségibb, nagyobb odafigyeléssel végzett étkezéssel többet kilehetett volna hozni belőle. Szerencsére ez a 8 kiló azért minőségben jött, zsírt szinte alig hozott, mert heti 3 kardiót is beiktattam, hol bicaj, hol box edzés formájában.
    Most visszatérek majd egy ötvözött programra pár hétre, próbálok még némileg javítani a formán, aztán lehet diétában ismét visszaállok hst-re, mert sokkal több kalóriát éget el az osztottnál, és véleményem szerint erőmegtartásban is lényegesen jobb megoldás lehet.
    Aki nem próbálta, az tegye meg, lehet nem mindenkinél működik, de legalább kicsit feldobja a néha egyhangú edzéseket.