12316971501353788406.png
  • Roger6
    Hát én ezt nem így látom. Nem is akarok akkora lenni, mint ezek az emberek a videóban, viszont ahhoz kellő motiváció ad, hogy felpörgessem magam. Amúgy szerintem rohadtul túl gondoltad ezt a gondolatmenetet. Néha az a baj, hogy nem gondolkodnak az emberek, néha meg az, hogy túl sokat. Ez számomra a túl sokat opció volt. Abszolút hülyeségnek tartom, hogy ezért tör valaki össze, mert hogy nem nézhet ki úgy, mint a videóban szereplő szörnyek - főleg azért, mert az edzés ad erőt, hitet, magabiztosságot. Sőt, viccesnek tartom magát a gondolatmenetet is, amit leírtál. Aki úgy akar kinézni, mint a videóban szereplők, az célirányosan mozog, direkt ezt tanulja, edző / vállalkozó lesz, ami mellett van ideje edzeni. Ez nem olyan sport, hogy 25 évesen eldöntöd, hogy nagydarab testépítő akarsz lenni hirtelen, aztán uccu neki, kész is vagy 1 éven belül. Aki így gondolkodik, az egyértelműen nem veszi komolyan, csak egy kósza gondolat volt a fejében, hogy nagy darab akar lenni. Vannak ellenpéldák is, tudom.

A videók emlékeztetnek, hogy honnan jöttem, és hova tartok. A cél az én fejemben van, ami napról napra módosul. Egyfajta katalizátorok a képanyagok, nem követendő példaképek, és még csak utat sem mutatnak számomra. Elég ha megnézzük a nagy súlyos gyakorlatokat, a legtöbb videóban hót szabálytalanul végzik - nyilván akkora súlyoknál már nem is lehet követni ezt a szabályt teljes mértékben.