12316971501353788406.png
  • Neoncsoves
    most megint más amikor valaki baleset miatt kényszerül lightos üzemmódra, vagy azért mert ő lusta megcsinálni valamit. én tudom miről beszél, én is ilyen voltam, de mivel én olyan ember vagyok, hogyha valamit csinálok akkor azt a lehető legjobban, ezért változtattam magamon. ha meg már 1 hónapja csinálja, akkor ennek a változtatásnak MÁR meg kellett volna történnie.

persze lehet csinálni szar kajával is, csak akkor 1 év múlva ha nem lát fejlődést a 3-6hónapos formához képest, akkor ne legyen kérdezgetve, hogy "miért nem fejlődök", etc.

MÁS:

Ti súlyok szempontjából mennyire fejlődtök gyorsan? Igazából én 6-8 hónap edzés után, még mindig csak 45kilóval tudok fekvenyomni, bár a kezdő 35 kilóhoz képest még mindig kurva kevés. Nem tudom lehet-e köze ahhoz, hogy anno volt egy gerincműtétem és a hátizomzatom a béka segge alatt van (bár helyes végrehajtáskor a hátizmoknak nem kéne szerepet játszaniuk) vagy esetleg a segédizmok (pl. tricepsz) túl gyengék lennének? Persze van amikor megfingatom a mellizmokat is rendesen, de gyakrabban fordul elő, hogy a tricepszem előbb durran be, mint a mellem. Helyes a végrehajtás mivel egykezes súlyzókkal mellezek kb. 4 hónapja és azzal igen nehéz elrontani. Ötletek?