Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D00zer
Reggel 1 adag power protein
9h 200 gr csirkemell 6gr rizs + brokkoli esetleg paradicsom . karfiol stb
12h 200 gr csirkemell 6gr rizs + brokkoli esetleg paradicsom . karfiol stb
15h 200 gr csirkemell 6gr rizs + brokkoli esetleg paradicsom . karfiol stb
18h 100 gr csirkemell
21h egy kis lenmagolaj húzóra

reggelente 1 normal bones + , 3 super fat burner , 1 C 1000 , 1 mega daily one , 1 omega3 + halolaj kombó

Ennyi lenne
csuszi
olyan nincs hogy ne fogyj. valamit elbaszol.
ird le pontosan mit eszel, reggeltol estig. minden grammot, zsir olaj barmi.
azt a 3 kocogast lehet felejteni, mar a multkor leirtam neked hogy hiitelj. tizszer annyit er harmad annyi ido alatt.
kivetelesen ne csak write onlyba nyomd

MJ rulz Pink Team The Only One

oliwwer
Én mindenhez elrágcsálom
oliwwer
Répa!

Olcsó, sokáig bírja, finom
milyen zöldséget ajánlotok ami finom is a csirkerizs kombóval, illetve nem is túl drága? néztem ilyen salátamixeket sparban, tescoban, de nagyon hamar lejár a szavatosságuk (1 napon belül általában) és nem is olcsóak.

D00zer
Valami bioteches thermo az megy meg egy kis kocogás mellé. Nagyon erõltetni sajna nem merem mert részleges szalag szakadásom volt az elsõ félévben.
Heti 3 edzés + 3 esti kocogás és hízom annyi kajától amitõl egy egér is éhen halna. Ez a számomra érthetetlen 😊
smith09
köszönöm a tanácsot.
marad a rizs, zabpehely, meg a zöldségek.😊
Renjike
Thermo fogyasztó , Lcarnitine + cardio sem segített?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

D00zer
sziasztok ismét.

A legutóbbi agymenésem óta eltelt cirka 1 hónap , sajna maradtam 100 kiló 😞 . Se több se kevesebb. Nem tudom mit tehetnék még a cél érdekében. Lassan az éhhalál fenyeget , de a kilók maradnak. Lementem egészen 180g fehérje és 50g szénhidrátig , de semmi. Pozitív tartalma is van a dolognak azért , szépen kigömbölyödött a vállam 1.5 centivel nõtt a bicepszem stb.. (4 hónap alatt)
Azt hiszem klinikai eset vagyok 😞
Egyet értek.Nekem volt jumbo proffom meg jó étrendem, fejlõdtem is.Valahogy még is feleslegesnek tartom.Egyszerûen ha nem vagy 90-100 kiló színizom kajából mindent meg tudsz oldani.Én már csak eszek, és még így is fejlõdök szépen 😛
Ha nincs rendes étrended, tök mindegy a Jumbo. Ehetsz helyette akár Milka csokit is. A Jumbo is csak egy kaja. Bár én nem adnék pézt érte.

smith09
Eddig is jártam edzeni a terembe heti 3 alkalommal, elõsorban fegyencedzés gyakorlatokat csinálok. / húzódszkodás, tolóckodás, fekvõtámasz, lábemelés. súlyzózás csak szõrmentén /.
Mellette eljárok futni heti 3 - 4 alkalommal napi 4 - 10 km között.
Eddig semmilyen táplálék kiegészítõt nem szedtem. Jelenleg 186 cm magas vagyok és 83 kg.
A termékek átböngészése után a Jumbo Professional termék mellett döntöttem./naranccsárga dobozos /.

Szerintetek milyen hatásra számíthatok a fenti adatok ismeretében.
Elõre is köszönöm !
Prince of Máté
Kérdezd meg Drugs Bunny-t ,ez a legjobb amit tehetsz.

gyúrol?
menõ vagy?

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

shaba23
esetleg ottócsili 😉
Darth Sith
jaja, de azt ne felejtsd el, hogy szigorúan mezítláb kell edzeni, télen is, ha arnoldnak jó volt, mindenkinek az 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

DarkHorSe
Szerintem keves lesz az a heti 6 edzes, napi 2x kellene vegulis Arnold is igy nyomta!!!<#idiota>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

shaba23
Minden szavadat aranyba kéne foglalni.
Szerintem így vagyok én az atomfizikával, mint te a testépítéssel.
20 évet töltöttél gép elõtt, de lusta vagy 5 percet regisztrálásra fordítani. Esetleg kérd meg Tylert, emelgesse a súlyokat is helyetted.
A tulaj hülye, nem a súlyokkal van a baj, mindenki annyit emelget amennyit bír, hanem az egész koncepcióddal.
De ha elolvasod (vagy valaki felolvassa neked) a könyvet, akkor majd rájössz. De addig is kitartást a 4kg hanyatt fekve félkörben gyakorlathoz.

Ja és majd, ha 2 hét múlva, mikor megint erre jársz, arra panaszkodva, hogy még nem fogytál, nem izmosodtál, de nem akarsz kokszolni, akkor ezt megelõzendõ, se a vitamin, se a tápkieg nem koksz.

De, hogy írjak valami pozitívat is: eleget alszol! <#nyes>
Tyler1
Nem volt 10 másodperc rákeresni. Bár ennek a duplája lehet azt a pár regisztrációs adatot kitölteni a builderen, ami után automatikusan megküldik az email címre.

Link!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darth Sith
amíg ahhoz is lusta vagy, hogy az orrod elé tolt ingyenes könyvért kattints hármat és megcsinálj egy ingyenes regisztrációt, addig ne várj senkitõl segítséget. szívesen segítünk annak, aki hajlandó tenni magáért. de ha erre sem vagy képes, ne várd, hogy kijavítsuk a többit.

A tulaj ért hozzá, ö csak megmutatta melyik gépeken kéne edzenem és hogyan és menyit, a súlyokat én választottam, és belõttem elég jól, annyira hogy minden tíznél nem bírtam többet csinálni, és kapkodom a levegõt is ha ez neked számít.
Úgy csinálom hogy minden tíz kinyomás után 20mp pihi, és minden testrész után pár perc ülés, elõször a 3 mell erõsítés + szobabicikli, aztán a két haserõsítõ, és végül a láb.

Amikor elõször írtam még nem éreztem nagy izomlázat de most már mindenhol, kivéve a hasamon, megmosni a kezemet tiszta felüdülés volt annyira fájt, majd 1 hét múlva visszatérek ide, addigra biztos más lesz a súly kiosztás.
Ha nem veszitek súlyt 1 hét alatt, akkor csökkentem a táplálék bevitelt mondjuk 300g-ra és a maradék 200g megeszem vacsorára és utána semmi mást.

Azért vagyok ilyen gyenge mert 20 éve csak ülök a kényelmes székben és csak a kezemet használtam munkában, és még 1x sem voltam edzõteremben kivéve az iskolában de az nagyon rég volt, akkor 70KG voltam.

Kösz a linket de nem vagyok azon az oldalon, és elég macerás a regje, valaki privátban elküldené az egész anyagot? megköszönném 😊

Darth Sith
1. Ez úgy baromság ahogy van.
2. Nincs olyan, hogy helyi zsírégetés.
3. Amíg így fogsz kajálni, egy gramm változást ne várj, semmi nem fog történni.
4. Ha 3 órát tudsz edzeni egyhuzamban, akkor az nem edzés, hanem pöcslegyezés. Ha 45-60 perc után még tudsz kb járni, kapsz levegõt és nem fáj mindened, akkor szarul csinálod és az nem edzés.
5. Ezeket a gyakorlatokat felejtsd el, mert így, ebben a formában totálisan értelmetlenek. Ráadásul ha ezt neked valaki összeírta, akkor soha többet ne hallgass rá, mert hozzá nem értõ kókler. Ha valaki életében legalább egyszer volt egy normális edzõteremben, elsõre látja, hogy ez így ebben a formában oltári nagy baromság. Soha többet ne hallgass erre az emberre, mert csak bajod lesz belõle és nem fogsz fejlõdni.
6. Olvasd el a sárga kapszulát elsõ körben mondjuk 3xor. Utána gondolkodj el rajta, majd olvasd el megint kétszer.
http://body.builder.hu/sargakapszula.htm4

Hali

Csütörtöktõl járok a Koko Gymbe itt Fehérváron.

Pár test adatom
90KG vagyok.
Derék: normál állapotban 102cm, teljesen összehúzva 95cm, teljesen kinyomva 106cm
Mellbõség: normál állapotban 105cm

A jelenlegi napi rutin: 10kor kellés kb egy óra gyaloglás aztán 12kor ebéd "500 grammnyi" aztán két órakor edzõterem kb. ötre végzek, aztán haza és nyolc körül 2 szelet kenyér valamivel és végül alvás nulla körül.

Edzés terv, 1 még finomítás alatt, a többinél kimerülök 5x10el

5x10 a mellerõsítõ gépen 15KG
Szoba biciklin LV5-10perc tekerés ez úgy 6KM táv
5x10 hanyatt fekve félkörben 4KG súly kinyomás
5x10 az összehúzós gépen 15KG.
Haserõsítõ gépen, 40KGra 5x40 "finomítás alatt"
Haserõsítõ padon 5x10
Láb erõsítõgép1 5x10 20KGot.
Láb erõsítõgép2 5x10 0KB fel kell húzni
Láb erõsitõgép3 5x10 ?KB rá kell feküdni és talppal felnyomni

Ennyit ajánlt a tulaj egyenlõre, "Hulk Hogan" persze csak magamban szólítom így, azért mert egy fejkendõ van a fején mint Hulk Hogannek 😄

Az elkövetkezõ 3 hónapban minden nap fogok menni a terembe, kivéve szombaton, remélem a hasamról eltûnik egy kis zsír.

csütörtök + péntek gép ismerkedéssel töltöttem el, hétfõn kezdtem el ezt az edzést, van egy kis izomlázam mellnél és még kisebb lábbon, jövõ hétre valószínûleg még rosszabb lesz.

Prince of Máté
Múltkor is õ linkelte be a buzigyerekeket, meg a Zyzz-es cuccokat.
Köszönjük balintk, de mi ebbõl nem kérünk.

Darth Sith
nah ezek azok az arcok, akik miatt ha megkérdezik, hogy "testépítesz?" akkor letagadom. Sõt, ha tovább terjed ez a buzivonal elmegyek sífutni, vagy akármit csinálni, de ezek közé nem akarok tartozni. Ezekrõl minden elmondható, csak az nem, hogy látják a sport igazi értékét.

balintk
Mirin' hard.

Tyler1
Attól függ mi a célod? A lehetõségeid azért behatárolnak egy szintet, amíg fejlõdni tudsz. Saját testsúllyal is el lehet persze érni szép eredményeket, de az étkezés az izomnöveléshez/zsír lepucoláshoz kulcsfontosságú, 70%-a ezen múlik. Nem kell testépítõ diétákba fognod, böngészned a kalóriatáblázatot, és csirkefarmot telepítened, de törekedj a tiszta tápanyagok bevitelére, mert sokkal látványosabb fejlõdést lehet elérni vele. Kiegészítõk nem kellenek, bár így télre egy multivitaminnal azért megtámogathatnád az egészséged, ha neki állsz, ha nem. A kitartás pedig a siker alapja, nem csak a sportban, hanem az élet minden területén, kitartás nélkül sosem fogsz célokat elérni, mert feladod azelõtt, hogy megpróbáltad volna, vagy küzdöttél volna.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jojobaba
abszolút! kitartás viszont mindenhez kell! nézzél saját testsúllyal végezhetõ gyakorlatokat, azt egészítsd ki súlyzóval

Coral Springs
Sziasztok.

Se kitartás, se felesleges pénzem terembe járni, extra még étrend kiegészítõket is venni. Az étrendem is olyan ami éppen van itthon azt eszem, nem igazán válogatok. Ilyen körülmények között lehet valami izomfejlõdést is elérni ? Van itthon 1db tíz kilós súlyzó, egy szobabicikli, meg a saját súlyom, kb ennyi lenne az eszköztár.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Panzermeyer
- Ha csak vitamin és ásványi anyag kell: ISS Vitamin Pak, MHN Super Vitamin Pack, Scitec Multi Pro Plus, de lényegében bármelyik Pak jó, mert ezek igen nagyon hasonlítanak egymásra. Én az ár miatt MHN-t használtam eddig, de most az ISS-t még olcsóbban tudom megszerezni.
- Néhány tekintetben több, néhány tekintetben kevesebb: Animal Pak
- Ami szerintem a legdurvább: Scitec Monster Pak, de az ára is elég ütõs.

mov ah,4ch int 21h end

Nem a gyakorlatok száma a lényeg, hanem az összvolumen, legalábbis kezdõ szinten mindenképp. Késõbb is ajánlott azért korlátozni a gyakorlatszámot, mert ha belegondolunk ha mindent ellövünk már az út elején(vagy akár harmadán) akkor mi fog késõbb kiváltani növekedési ingert? Ja, tri-és óriásszettek? Lehetséges, de én azt a módszert személy szerint nem kedvelem.
De persze mindenkinek szabad a választás.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

shaba23
187/90 könnyen hízó, de gyorsan fogyó (bár izommal együtt)
mostanában lement pár kiló zsírból és izomból is (összesen kb 7kg) mert 2 hónapig szarul kajáltam+sok idegeskedés, edzeni se jártam rendesen, mind a meló miatt, de ez most megoldódott. Szálkás sosem leszek, de próbálok egy arany középutat megtalálni, ha más nem, akkor következõ fél évre 😊
Jojobaba
tudnátok ajánlani mindenre kiterjedõ vitamin kombót?

Lehet ez kurvára amatõr kérdés lesz, de az mi, hogy 1 izomcsoportra 2 fajta gyakorlatot írnak a kezdõ edzéstervekben? Én a kezdetek óta min. 3at csinálok mindenre...

oliwwer
Én azt csinálnám a helyedben egyébként, hogy megpróbálnék szárazon tömegelni.

Mivel azt írtad, hogy kaja van bõven, meg ha a BCAA is belefér, akkor úgy gondolom, hogy azért kajára van pénz. Ha meg kajára van pénz, akkor betudod magadnak lõni úgy, hogy ha látod hogy nagyon jön a zsír, akkor ch vissza, ha nem fejlõdsz vagy jelentõsen gyengülsz, akkor ch fel. Fél éved van még, egy jó étrendet 4 hét alatt észreveszel magadon, így van idõd variálni.

Persze a magasságod, jelenlegi tömegedet és szárazságodat nem tudom, így kb ez a magamra vonatkoztatott véleményem (185cm/88kg).

Ha van izomtömeg bõven, akkor meg majd idõ elõtt kezdj bele egy rendes diétába, és rendben leszel
balintk
A scitec 100% whey prof-ba van aspartame?

shaba23
A kaja már megvan, a hûtõláda tele van csirkemellel 😄
Emellett a rizs, brokkoli, kis krumpli, kelbimbó, tökmag, lenolaj, meg attól függõen, hogy miylen receptet sikerül találnom, ami megfelelõnek tûnik. Szerencsére barátnõm szeret kisérletezni, így nem unalmas a kaja.
Gyümölcs, kenyér, cukor, alkohol most egyáltalán nincs.
A BCAA-n gondolkodtam én is.
köszi
adam46
Egy kis BCAA még szerintem hasznos lenne.
oliwwer
Rendes kaja, és meglesz
shaba23
Tudom hülyén hangzik, de most ez van. Jövõ nyárra a már meglévõ izmot akarom a lehetõ legjobban szálkásítani. Tengerpart, esküvõ stb<#vigyor5>
Mivel a hátralévõ idõben nem szeretnék izmot veszíteni, így nem diétáznék, hanem a heti 4 edzést 3ra cserélném, és minden másnap valami aerob mozgást vinnék be. Emellett próbálom belõni a kaját, a lehetõ legideálisabbra.
Most csak fehérjét, multivitamint, c-vitamint meg izületvédõt szedek. A kérdés, hogy ha a "testkompozíció váltás" a cél, akkor mi az, ami e mellé még jól jöhet?
The Protector
Köszönöm szépen.Szedek 1000Mg C vitamint(csipkebogyós JutaVit-es),erre jön Supradyn multivitamin és még néha erre nyomok pluszban még 500Mg-s rágóvitamint(c).2-3 Naponta pedig nyomok egy kis B vitamin keveréket.
70kiló vagyok és csak bõrfelületi sebeim vannak,de abból 2db 12cm-es és egy 35cm-es vágás,szóval nagyon nagy sebfelületrõl beszélünk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Darth Sith
testsúly függõ, de olyan 3-5g C vitamin mehet, de én inkább egy nagyon erõs komplex multivitamint választanék, és azt egészíteném ki némi C-vel és egyéb vitaminokkal. Továbbá valamilyen kollagénes cucc segítheti a sebgyógyulást, valamint ha mélyebb volt a mûtét, tehát pl. izületet, szalagokat akkor izületerõsítõt is javallot.
pl. Animal Pak/Scitec Jumbo Pak vitamin, Collagén Liquid, arthroxon/heavy duty de más gyártóknak a hasonló tartalmú termékei is tökéletesen jók, csak most ezek jutottak eszembe fejbõl, hirtelen.

The Protector
Halihó.

Végre megmûtöttek.Most nagyon kell vigyáznom magamra.Mennyi a maximális mennyiség amit C vitaminból bevehetek úgy hogy az hasznosuljon is rendesen?Illetve tudtok mondani nekem olyan szereket ami immunt erõsít és segíti a sebgyógyulást?

Mindenkinek jó edzést addig is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

veszelka
nem ismertem az oldalt, csak vettem tegnap egy musclepharm combat fehérjét, úgy találtam rá. itt azt írják, kb 50%os fehérje tartalma lehet max..

Prince of Máté
Nem is kellett volna elolvasni.
Én csak az URL címet olvastam el, elég is volt annyi információ a cikk hitelességérõl...

"Kreatin, mint az egyetlen nem szteroid tartalmú, bizonyítottan hatásos teljesítményfokozó. Ne várjunk azonban csodát tõle, 3-4% plusz súly a rúdon már jónak számít, sokaknál pedig szinte egyáltalán nincs kimutatható hatása."

Na menj már a f*szomba, ez az elõzõ cikkbõl van. Óriási komolyan.😄
Egy teherautót telepakolhatnék szakirodalommal a kreatin jótékony hatásáról a sportban. (szinte mindegyikben!)

Nem is olvasom tovább, aki ezt írja az fogyatékos. Internet hátránya: Minden idióta, tudást nélkülözõ barom pofázhat és oszthatja az észt, amirõl csak akarja.
"Az pedig ugye világos, hogy jelenleg a táplálékkiegészítõk gyártására nem vonatkoznak azok a szigorú szabályok és nincsenek olyan ellenõrzõ mechanizmusok, mint a gyógyszeripar esetében."

Én azt mondom, hogy fogyatékos barmokkal nem kell foglalkozni, de ez a mondat mindent visz. Nagyon szigorú szabályok lehetnek a gyógyszeriparban, ha mindegyik gyógyszernek van vagy 100 mellékhatása, az antidepresszánsoknak meg nagy része ellentétes hatást hoz.😄
Én nem hallottam olyat még, hogy valaki tejsavó fogyasztásba belehalt volna, viszont azt már igen, hogy gyógyszermellékhatásba.
veszelka
azon gondolkodtam, lehet, hogy a myprotein cégnek vmi ügynöke lehetett a reddites fazon

Darth Sith
hogy majd akkor elolvasom, hogy a "mérési" eredményeket legalább egy táblázatba sikerül belerakni.

Panzermeyer
Érdekes! Mondjuk ezt valahogy lehet tudni, hogy nem minden gyártóban lehet megbízni.

mov ah,4ch int 21h end