"nem kell azokat se lenézni aki nem számolja grammra pontosan hogy miből mennyit eszik." - ezt nem tudom honnan vetted, senki nem nézte le a másikat, és senki nem írta, hogy grammra számolja a kajáját.
"szerintem ez amúgy is szánalmas :D számolgatni hogy mennyit egyél, úristen. mintha azt számolgatnád milyen szögből dugd meg a csajodat " - ez megint honnan jött neked?! Nem is értelek ember.
"meg elvileg az a nézetük hogy tisztességesen vagy sehogy." - ne és EZT ki írta?
Ez amúgy tipikus olyan hozzáállás, hogy ha "én" csinálom, akkor az a normális. Ha "én" nem kajálok rendesen az normális, aki betartja, az szánalmas. Ha "én" így meg úgy teszem, akkor az tuti jó.
Kajálj egy hónapig tisztán, és látni fogod a különbséget. Amúgy nem értem, miért lenne baj az, hogy valaki számolná a grammokat? Azért mert figyel a kajájára, azért szánalmas? Kb. akkor az összes profi testépítő szánalmas?
Te nem figyelsz rá, a te dolgod, de aki nálad precízebben csinálja, azt minek szólod le (én sem számolom grammra, nem magamról írtam)?