Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal a lémyeg, hogy márrájöttem, nem szégyen ha nincs 45-50es karod, sokkal inkbb ha a fõ izomcsoportok ahhoz képest rohadtgyengék. BÕ 3ÉV, DE KÖSZI BRUTAL NUTRITION!!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nem nagyon szoktam az utcán az embereket bámulni, így meglepõdve tapasztalom, hogy lassan ciki lesz az, ha nem vagy kigyúrva. Természetesen a látottak alapján ez azt jelenti, hogy
1. fiatal vagy, legyen vastag karod, esetleg mellizmod, de a kar a lényeg.
2. 30 elmúltál, "vállalkozó" vagy, aki 10 éve csak tömegel, emiatt bár 100kilóval szériázik, van rajta 30+ kg túlsúly és csak kocsival tud megtenni 100m-nél többet.
3. elenyészõ kisebbség, aki sportol valamit, de legalábbis komolyan veszi a mozgást, és tovább lát a bicepsz/fekvenyomás gyakorlatokon.
"Sovány túró
A sovány túró szintén nagy mennyiségben tartalmazza a lassan felszívódó kazein proteint. Ráadásul ezen felül triptofánban gazdag élelmiszerrõl van szó. A triptofán esszenciális aminosav, melyet a szervezet képtelen önmaga elõállítani, így teljes szükségletedet külsõ forrásból kell kielégítened belõle. A triptofán ugyanakkor a szerotonin építõköve, mely hormon szerepe kiemelkedõ az alvásciklusok szabályozásában, valamint pozitív hatása van a hangulatra, a stressz negatív idegrendszeri hatásainak ellensúlyozásával segíti a mélyebb, nyugodtabb, ezáltal az izmaid regenerálódásához megfelelõ környezetet biztosító alvást."
tavaszra be akarok ruházni, de elvette a builder a kedvemet a szója alapúaktól.
Lefelé mész szép lassan lent megállsz és jössz fel robbanékonyan...többet ér hidd el 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én is imádom a lábedzést kivéve, hogy mostanában pont másnap van egy próbánk és dobolok 😄
Bár azért amikor mondta, hogy az elme az amitõl 4-5 órát képes vagy edzeni naponta, na ott egy picit lestem 😄
Nem kell amúgy nagy különbséget tenni edzés utáni chba. Gyors legyen(ez nem azt jelenti, hogy a leggyorsabba jobb vagy a kevésbé gyors szar lenne)
Mind a mono-diszaharidok gyorsak
A cukor az cukor, amit nem használsz el zsírrá alakul és edzés után glikogént tölt vissza nem kell mindent eltúlozni.
Vitargot mindig hülyeségnek tartottam.Lehet ha már 24 csirkét meg 600 vödör rizst meg kell ennem majd egy nap sokat számít, hogy fér-e még az edzés utáni turmix után belém annyi vagy sem.
http://www.trainwithbrain.hu/2013/10/a-vitargo-titkai.html
Mint ahogyan a többiek mondták,kevesebb súllyal többet nyomsz bele.Többféle gyakorlattal is csináld így.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Emlékszem leültem a scottpadra háttal a támlának és rendesen szenvedtem.Fájt meg nehezebben vettem a levegõt,aztán nekidõltem a pad támlájának háttal és azt hiszem kicsordult 1 könnycsepp a megkönnyebbüléstõl.Ültem ott vagy 10 percet 😄😄
Egyszer csináltam szuperszettbe felhúzás+hiperhajlítás kombót.Majd be**artam 😄
cesc fábregas
cesc fábregas
imádni fogod
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ha késõbb már lesz alapod, kezdj el felhúzni is.
Akkor + húzódzkodás, - döntött törzsû evezés, - tárcsaemelés elõre 😊
cesc fábregas
utána mehet a mellhez húzás, és elég egy evezõ gyakorlat de az legyen intenzív.
Vállba elég 3 gyakorlat is.Elõre emelni én nem szoktam, kap az az izom eleget mellezéskor és szépen fejlõdik(Arnold nyomáskor is kap)
Szerintetek egy ilyen hát-váll edzés rendben van, vagy kéne rajta változtatni 1-1 gyakorlat ki/bevételével?
Hát:
Mellhez húzás széles fogással
Kábeles evezés
Döntött törzsû evezés
Hiperhajlítás
Váll:
Arnold nyomás
Egykezes oldalemelés
Döntött törzsû oldalemelés
Tárcsaemelés elõre
Köszi!
cesc fábregas
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nem kell ízesíteni... kurvajó íze van így is, szõlõcukorral meg aztán fenomenális! Én Carb-F-el iszom, így kurvarossz, de le kell szarni, nem kislányok vagyunk.
mov ah,4ch int 21h end
A táblázat nagyon jó! Amit nem értek a Basic Wheynél(igen, vettem 1et...) hogy miért ez a taurinmennyiség?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik