Kakaó edzés után? Érdekes gondolat. Az ilyen "formulák" bevonzzák a vizet a hasba, nem véletlenül ajánlanak a szőlőcukor és egyéb cukrok helyett más dolgokat szénhidrát visszatöltésre edzés után.
Nesquik csomagolás kiemeli - 14 mg (igen, milligramm) C-Vitamint tartalmaz egy adag. Váó :) Ez külön tetszett.
"Az a baj a "testépítők" többsége akkora táplálkozás-náci" - nem tudom te hogy vagy vele, de én ha egyszer csinálok valamit, azt tisztességgel fogom véghez vinni. És mivel a testépítés 70%-ban a kaján múlik, ezért igen, a kajálásra odafigyelek. No cigi, alkohol is csak akkor, ha valami nagy esemény van (szülinap, stb - ilyen 3 hónapja nem volt). Persze, mellékajálás volt karácsonykor (+3 kg 2 nap alatt), de azóta nem hibáztam.
Neked is szíved joga úgy táplálkozni, ahogy szeretnéd, bár nem értem, miért kell kifigurázni azokat az embereket, akik jobban figyelnek nálad az étkezésre, és nem kakaót isznak edzés után.
De tulajdonképpen igazad van, a lényeg, hogy ne otthon tespedjenek az emberek a TV előtt, és ha már ez megvan, akkor máris tette valamit az egészségéért.