Picit edzéstől elvonatkoztatott dolog, bár befolyással van rá valamilyen dolog. Felborult teljesen a bioritmusom, későn (van, hogy hajnali 5kor) fekszem és kb 10-12 óra alvás után vagyok csak hajlandó felkelni és még mindig nem érzem fittnek magam - valószínűleg hypersomnia lesz a betegség megfelelő neve - illetve az elmúlt napokban gondolkodtam azon is, hogy alacsony lehet a tesztoszteron szintem mivel a koncentráció és a többi dolog is nehezemre esik. Ezek a dolgok megváltoznak minden egyes edzés után. Miután kijövök a konditeremből, akkor érzem magam teljes értékű embernek (valószínűleg a súlyzós edzéstől, amitől nő a tesztoszteron szint). Orvost szeretném a legutolsónak hagyni, viszont külön nem szeretnék hormonokat szedni, így esetleg aki tud valami "természetes" megoldást a dologra, vagy járt hasonló cipőben az segíthetne, mert nagyon kellemetlen így a dolog, szorgalmi időszakban jó, ha alszok napi 4-5 órát és egy használhatatlan mosott szar vagyok egész nap, mondjuk terembe így is úgy is lemegyek, de mégse ugyanaz, mint amikor teljesen kipihenten megyek le...