Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Haver ette totál nyersen a túrót,én azért pici cukrot tettem vona rá,esetleg maszolát bele,úgy már olyan mintha Rákóczi túróst ennél(esetleg bele még citromreszelék)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Csak simán kiméred a zabot nálam pl 100 g.Rámérsz vagy 200 g 220-g (5 tojás kb)tojást(Ha akarod sárgájával ha számít akkor csak fehérjét,azért mondjuk 1 sárgája legyen benne, jobban összetartja 😛).Hagyod állni egy 10 percet hogy a zab megszívja magát, teszel hozzá egy lehelletnyi sót(Tényleg csak éppen, hogy csak 😛) és kevés oliva olajba kisütöd.
Én minden étkezésem után eszek egy 5-10 g magot meg mondjuk rá 1 órára még egy picit és akkor a 6 étkezés közt megeszek 100 g-ot 😊
Haza megyek, kipróbálom...
Reggel (5kor) megettem a zab+fehérje reggelit, 7kor csirke+brokkoli, most negyed 8 van és éhes vagyok...
Lehet ilyenkor el kéne rágnom egy zacskó tökmagot.
(Oan seggizomlázam van a tegnapi felhúzástól, hogy behalok <#guluszem1>#guluszem1> )
Kávézni soha, energia ital szökõévente.
Koffein tablettát szoktam néha fogyasztani de kizárólag csak hosszútávú bicózás elõtt 😊.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nekem a csalánteától eredt el az orrom kb 2 hét iszogatás után, napi 2 adagban. Bár viszont a közérzetemen nagyon sokat segített - biztosan a méregtelenítõ hatása miatt.
mov ah,4ch int 21h end
Ha szûkösebb a keret akkor csak simán mega dayli one plus.
Lehet kijönne a multi nemsokára kiszámolom köszi, hogy szóltál.
Igen, már nekem is sikerült eljutnom arra a szintre, hogy az étrendkiegészítõt valóban azért vegyem, hogy kiegészítsem az étrendem 😄
cesc fábregas
Vitaminból én Mega dayli one plust eszek kettesével 3800 ft és 2 azaz kettõ hónapra elég.Ez az alap.Ezt kiegészítem ásványi tablettákkal meg egy kis c-vel+omega 3-al.
Fehérje illetve vitamin vásárlás elõtt állok. Elõbbi esetében a 100% Whey Proteint néztem ki, a kérdésem pedig arra vonatkozna, hogy szerintetek van-e ennél jobb opció ár/érték arányban? Utóbbi esetében viszont abszolút rátok hagyatkoznék, mert vitamint még sosem vettem. Ennél fogva az árakkal sem igazán vagyok tisztában, de 1-2 ezernél többet nem szeretnék kiadni. Persze, ha valamelyik tényleg megéri, és nincs más alternatíva, akkor lehet róla szó.
Köszi!
cesc fábregas
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Egyet viszont leszögeznék:
"nincsenek testépítõ szándékaim"
Ez nem azt jelenti, hogy nem kell kõkeményen edzeni sem.Persze most nem rád gondolok csak úgy átlagba 😊
Meg kell érteni, hogy az izom mikor fejlõdik a legjobban, nem elég csak tengni-legni a terembe az csak egy ideig ér valamit,ha ér 😊
Aztán a jó tömegemhez jött egy komolyabb egészségügyi gixer így volt 6 hónap leállásom. (ekkor a kajám egy nagy nulla volt és ennek rendje és módja szerint szépen szinte minden + izom eltûnt rólam)
Májusban egy este után amikor nagyon sokat ittam , hánytam , boxolóval kötekedtem teljesen megváltozott a hozzáállásom 2 felest húztam le azóta .(mind a kettõ szülinapi koccintás volt és szerintem ennyi belefér.) Aztán 1 héttel az este után kezdõdött a diéta , normális kajával stb és azóta többen nem ismernek meg az utcán akik régen láttak és ez engem nagyon jó érzéssel tölt el hogy sikerült változtatni , kitörni a mainstream pubertás hülyegyerekek közül (mondjuk náluk mindig is komolyabb és fegyelmezettebb voltam),most pedig tárt karokkal várom az izomtömeget. A célom pedig szinte egy karnyújtásnyira van : nincsenek testépítõ szándékaim egyszerûen jól akarom érezni magam a bõrömben ! Amihez ez a testépítés-fitnes-sport világba való belekóstolás juttat el. 😊
mov ah,4ch int 21h end
Amíg a célodhoz közelítesz addig jól csinálod a dolgokat 😊
cesc fábregas
Én a rizst mint bárki más nyersen mérem,tehát ahogy renjike is írta az kb 1 kiló kifõlve a 350 g rizs.
-100 zab
-2 tojás reggel ami összefogja a zabot (nagyon finom együtt a kettõ és könnyen csúszik 😄D) - kb 100
-150 túró
-300 rizs
-2 adag myprotein féle csokis finomság (egész jó , megvagyok elégedve ezzel a márkával !!)
-almabarackszõlõ (suliba viszek valamit amivel tömöm a fejem szünetek közben ha éppen nincs kajaidõ 😄D )
-zöldséget nem számolom de ma pl zöldbabot , fagyasztott zöldségkeveréket ettem.
Szerinte étkezésenként.Hát jó egy 190 kgos állatnak lehet vagy mit tudom én 😄
Én általában 300g-os rizst szoktam itt venni külföldön és azt egy étkezésnél simán megeszem, úgy hogy 80 kiló vagyok. Nem is szoktam telítve érezve magam tõle, pedig nekem is szûkebb a gyomrom az átlagnál. Szóval úgy gondolom az a +50 g nem lehet olyan nehéz.
Azért megismétlem ha mégsem:
-100g napraforgómag
-500 g csirke
-350g rizs
-125 g túró
-1 teljes adag jumbo proff
-400-700 g brokkoli
-100 g zabpehely
-220 g tojás(Vegyes srágája+fehérje.általában minden 2. nap csak fehérje)
Egyébként szerintem mindenki értette rajtad kívül, de most, hogy tisztáztuk a dolgokat nyugodt szívvel fekhetünk le.
350 g rizst megeszel egy étkezésbõl? 😊
A maradék 5 étkezésbõl 4 csirke+rizs+zöldség
Adagjaim testsúlyhoz mérten 500 g csirke+350 g rizs
Tehát a maradék 5 étkezésbõl 4 az 500g csirke+350 g rizs,de ez 4 étkezés.Nem étkezésenként ennyi 😊