12316971501353788406.png
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.

22 éves vagyok, 187cm, 85kg. Belegondolni sem merek, hogy milyen régóta járok konditerembe... iszonyat komolyan is vettem mindig, de már elég régóta beláttam, hogy fejlődést ne nagyon várjak megfelelő táplálék nélkül. Igazából csak "átmozgattam" magam... heti 4-5 edzéssel (egy nap - egy izomcsoport + kardio, voltam 117 kiló is 3 éve... aztán rájöttem az aerob edzés fontosságára + arra, hogy ne zabáljak azért minden szart... még, ha ettől függetlenül is egészségtelenül táplálkoztam).

No de végre elhatároztam magam és a pénztárcám, hogy változtatunk mindezen és fejlődjek végre!
    Valamilyen szinten tömegelésről lenne szó, de inkább vonz a Sárga kapszula c. könyvben megfogalmazott "testkompozíció-megváltoztatás".
    Hogy miért? Mert azért még most sem vagyok egy filigrán alkat és nem nagyon szeretnék zsírosodni... Arra gondoltam, hogy inkább bevállalok egy lassabb fejlődést, de mellette csurogjanak le a hasamról/oldalamról (és mindenhonnan) a zsírpárnák.:)

Szóval ami azt illeti 2g fehérje/tskg és 3g szénhidrát/tskg. Heti 3 súlyzós edzés (váll/mell, hát/bicepsz, tricepsz/láb) és külön, heti 2-3-4 * 1 óra aerob edzés (elliptikus tréner/szobabicikli)

Étrend (ehhez még jön nyilván zöldség + multivitamin):

Mit gondoltok minderről?