Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha unod az osztottat vagy csak valami újra vágysz akkor próbáld ki 😊
Kezdõktõl egészen Haladókig ajánlom...
Jó mondjuk most brutál tömegelésbe kezdtem így valószínûleg ez is rátesz(sõt), de minden esetre nagyon élvezetes így edzeni.Erõbe és tömegbe is jobban fejlõdök így 😊
Csigás letolást csináltam, ráadásul csak a melegítést kezdtem, szóval 15kg volt azt hiszem, + elõtte már volt fekvenyomás, ferdepad és tárogatás is, így a melegítés is csak a gyakorlatra történt, nem az edzésre.
Már az elsõnél éreztem hogy nem okés a dolog, a másodikat meg már meg sem tudtam csinálni 😞
A pihentetésen mit javasoltok még? Lóbalzsam vagy valami? Kössem fel (bár abban a pozícióban sem a legjobb)
#29863: Nekem is lesz 1 kis láb, váll+has is mert a múltkori 1 kemény széria lábemeléstõl még mindig izomlázam van szal kicsit jobb formába kéne lendülnöm.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Swedish people are albino monkeys
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most még nem megy annyi, hogy érdemben az edzés részévé tegyem.
Swedish people are albino monkeys
Ezért is kérdezem, hogy megnyomhatom mint a szemét a tömegelésemet 1-2 hónapra kb?..Utána testem válaszát figyelve kevesebb kalória(pont annyi hogy nõljek szép lassan)...Csak most olyan jó érzés úgymond mindig betöltve lenni 😊
Most szeretnék venni valami étrend kiegészítõt(meló miatt) és hát az még + kalória...
Eddig:
Napi 300g rizs+100g napraforgómag+fél kilo csirke+reggel 100g zab meg 4-5 tojásfehérje...
176 cm 77 kg...Most nagyon vacillálok, hogy menjek-e drasztikusan felfelé(mert van rá lehetõség+étvágy) vagy csak szép óvatjával...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Amúgy ahogy a BB is írta, elhunyt Casey Viator. Véleményem szerint az egyik legnagyobb a "hõskorból" és egyike azon keveseknek, akik férfihoz méltóan néztek ki(bajusz!) Õ, a Mentzerek, Ed Corney...nem is igen tudok többet, ha valaki igen segítsen kiXD Nyugodjék békében.
"..this is my 5th month of a strict 7 meals a day diet, 4am wake ups to workout 2x's before I come to set. Shoot intense scenes for 12hrs, but before that Im in my hair and make up trailer for 4hrs every day getting prodded, poked, pulled, pushed, glued, painted w/ tattoo cover, applying animal teeth punctures, scars, claw slashes, dirt & blood by a multitude of handlers. "
De lehet fogni a szerekre is...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.