12316971501353788406.png
  • csuszi
    most ugyis cook van, leirom.

elmegyek a terembe, es az90% biztos hogy mondjuk csecsezek.
    akkor tudom, hogy a melnel az alap nalam a fekve. ebbol nem engedek, de mar ez is hibas felfogas, csak en ezt a hibat lelki okok miatt nem javitom ki, en igy kezdek oszt annyi, de mar ez is hibas gondolat. minidegy. lemegy a csecs, utana odamegyek a ferdehez oszt abbi is belekezdek. hoppa, ma nem adja, nem erzem, go tovabb 1 kor utan akar, megyek tarogatni csigan. na ez fasza, akkor megy belole 3-4 kor. aztan go peck deck, vagy kezi sulyzo vagy a masik 20 mell gyakbol valamelyik. amelyik eppen jo. megy 1-2 kor bemelegites, neha 1 is eleg egy tarogatasnal pl, aztan mehet a kemeny menet, mondjuk felrakom a sulyt 30-40-60kg ra gyakorlattot fugg, es belerantok 7-8-10et amennyi megy. pihi masfel perc (tomegelesnel tobb kene neked, inkabb 2-2.5) oszt go tovabb. ez az alap, mindig valtozik, mindig dinamikus a szamok es a gyakorlatok is. es ez nem halado technika, igy kene a kezdonek is nyomnia 1 honap utan... a halado az, hogy en vetkozo sorozatokat nyomok vagy szettezek szuper, tri orias ami adja, vagy hogy negatiovkodok meg a tobbi cucc. az amit leirtam az nem halado, az kezdo szint. de az edzok 90% nincs tisztaban ezzel es nyomja a 90kgba nyomok 6x6ot vagy 4x6ot es csodalkozik hogy nem fejlodik vagy hogy nincs izomlaza...mi a faszomtol lenne?
    en koksz nelkul pengettem a testsulyom 170%ba szabalyosan ruha nelkul. talan mert mindig a vegletekig mentem,,,

mell fekve nagyon szorosan a ferde minden mas kieg
    vall arnold nyomas minden mas kieg. talan a keskenyvalluaknal az oldalemeles szorosan majdnem alap
    binyo nalam 21 de masoknal lehet allva ketkezessel
    trinyo fekve homlokhoz engedes ketkezes nem tudm a gyakorlat nevet :D
    hat huzodzkodas
    comb gugg
    vadli allo vadlizas, en mondjuk az egylabast nyomnam de hat kinek mi

ezek az alapok, erre epul ra minden edzesen 2-3-4 kieg ami eppen aznap adja, szabad a gep fasz tuidja
    edzes 1 ora. nem masfel meg 2.
    kaja 40-40-20 feh ch zsir
    napi xezer kcal oszt ha lefele akarunk menni menjen amig heti felkg ha felfele akkor meg amig nem lesz koca a hasad a tukorben. minden mas csak szarakodas es porhintes amivel az ember tulmisztifikalja az alakformalast amivel a lelkiismeretet nyugtatgatja hogy o kurva sok mindent megtesz mert forumozik meg 2orat edz meg sokat eszik meg kurva keveset kozben az energiat nem arra forditja amire kene mert az budos, meg nehez. hat ez van.
    az egesz alakformalos ipar ami evente x milliard dollart csinal osszefoglalhato 80%ban 2 oras eloadas alatt. a maradek 20 meg hot felesleges egy kezdonek. tobbi porhintes meg zsetongyujtes.