Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én végsõ soron azt mondom, szabályosan végrehajtva az igazi ez is-törzs mellõl indítva-ugyanakkor semmiképp sem 20-30as õrültség, mert adott gyakorlatot nézve az még kardiónak is kevés.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Végrehajtáskor picit megdõlsz, ahogy a kolléga írta. Még jobban megdõlve a hátsó váll, és a hát erõsíthetõ vele, de ilyen hátgyakorlatot még nem nagyon láttam emberektõl.
mov ah,4ch int 21h end
Nem a lényeg, hanem a fontos!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Eddig 2 éve lassan folyamatosan szedek vitamint, viszont most nincs rá pénzem, hát érezhetõ a különbség.
Amint lesz pénz veszek multiprot 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
mov ah,4ch int 21h end
1. Elõfárasztás-Ha nincs meg a kellõ alapfizikum, felesleges, sõt hátráltató technika. Elõfárasztasz>kevesebb lesz a terhelés a nyomásoknál>a váll rendesen bemelegszik, de a tricepsz nem>EZ az igazi sérülésveszély.
2.Oldalemelések hangsúly-Nem hiszem, hogy már kezdetben többféle oldalvariációt kellene erõltetni. Egyik hogy nem lesz egyenletes a fejlõdés,mintha nyomás lenne az edzés alapköve. Meg ha már ekkor többféle oldalemelés van, mi lesz haladóbb szinten? Mi lesz az új inger az izomnak?
Mel Gibsonról az a kép kegyetlen... Ford se egyszerû... de Snipes... benne csalódtam. Õ kegyetlen mód ki lehetne gyúrva. Pengébe volt izoma rendesen.
Napi 5 étkezés mindig megvan...Van amikor kevesebb kalóriával van amikor 1-2 hétig többel, van amikor megvan a fehérjemennyiség van amikor nincs.Akárhogy is, de fejlõdök 😊
Most éppen olyanom van, hogy nagyon leszálkásodtam nyáron(pedig ettem azért bõségesen) most hízlalom picit magam, 1-2 hétig utána tisztán kajálok...
Próbálok mindig változatosan enni nem mindig csak csirkemellet.
45 kilóról indultam 176 cm most 75 vagyok enyhén zsíros(még kockák vonalai látszódanak)...Tervem télig 80 aztán meglátjuk még, hogy hogy lesz pénzem enni 😄
http://trainwithbrain.blogspot.hu/2013/09/idoszakos-bojtoles-taplalkozas-szent.html
A FitMuscle magazin valamelyik számában volt egy jó cikk a válledzésrõl. Le volt írva a váll mûködése, az edzésformák veszélyei bla bla.
Az ott javasolt válledzés:
1. Mellrõl nyomás állva 2 melegítõ majd 3x8-10 ismétlés
2. Oldalemelés 4x10-12
3. Oldalemelés döntve 4x10-12
Mindezt elõfárasztással minden második edzésen, azaz mivel nyomásnál a tricepsz fárad el hamarabb lévén kissebb izom, mint a váll, így minden 2. edzésen cseréljük fel valamelyik emelõ gyakorlatra, így a váll fárad jobban és a nyomó gyakorlatnál az adja fel korábban.
Oldalemelésnél pedig kifejezetten több értelme van a 20-30-as ismétlésszámnak. Jobb izomérzet, izoláltabb, szabályosabb végrehajtás, koncentráltabb és erõteljesebb stimuláció az izomban.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Vállal kapcsolatban: max 3. Gyakorlatszám. Komolyan. Javaslat: Mellrõl nyomás, felrántás(high pull), oldalemelés. Ja, és széria-ism.számot írj mennyit csinálsz!
Egyébként a fekvenyomás gondjaimmal küzdve váltottam egykezes súlyzós gyakorlatra teljesen jól megy , érzem hogy bedurran a mellizmom meg másnap !!mindig!! izomlázam van fokozatosan pakolom a + súlyokat 😄 remélem ér is valamit nem csak egyhelyben táncolok és csak nekem tûnik fejlõdésnek .<#zavart1>#zavart1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Swedish people are albino monkeys