12316971501353788406.png
  • Gamadin
    A tulaj ért hozzá, ö csak megmutatta melyik gépeken kéne edzenem és hogyan és menyit, a súlyokat én választottam, és belőttem elég jól, annyira hogy minden tíznél nem bírtam többet csinálni, és kapkodom a levegőt is ha ez neked számít.
    Úgy csinálom hogy minden tíz kinyomás után 20mp pihi, és minden testrész után pár perc ülés, először a 3 mell erősítés + szobabicikli, aztán a két haserősítő, és végül a láb.

Amikor először írtam még nem éreztem nagy izomlázat de most már mindenhol, kivéve a hasamon, megmosni a kezemet tiszta felüdülés volt annyira fájt, majd 1 hét múlva visszatérek ide, addigra biztos más lesz a súly kiosztás.
    Ha nem veszitek súlyt 1 hét alatt, akkor csökkentem a táplálék bevitelt mondjuk 300g-ra és a maradék 200g megeszem vacsorára és utána semmi mást.

Azért vagyok ilyen gyenge mert 20 éve csak ülök a kényelmes székben és csak a kezemet használtam munkában, és még 1x sem voltam edzőteremben kivéve az iskolában de az nagyon rég volt, akkor 70KG voltam.

Kösz a linket de nem vagyok azon az oldalon, és elég macerás a regje, valaki privátban elküldené az egész anyagot? megköszönném :)