Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oldalraemeles
Vallbol nyomas egykezessel
Allighuzas
Vallvonogatas ( vagy mi)
Meg 1 hatso vall kulon aminek a becses nevet nemtudom
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Meg fájt is a hasam tõle rendesen...Magába, még belegondolni is rossz.Egyszer a kezdetekkor ráöntöttem túróra.Na az volt maga a pokol! 😄
Soha ne próbáljátok ki, undorító,bár azért legyûrtem.Kaját nem pazarlunk 😛
Telefonrol eszes kozben - nincs ekezet 😞(
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Lenmagolajat ti esztek? Miképp fogyasztjátok? Magában, salátán stb.?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Arról volt szó, hogy a koffein rendszeres fogyasztása az elõnytelen.
#29759: Egyrészt eléggé öngól-szitu,hogy 1 általános antioxidánst nem ajánlanak, köznen meg azt, és azzal kombinált termékeket forgalmaznak. ÉS NEM, A VASTAG BETÛ NEM MENTSÉG! Különbözõ kiegek nem ugyanazzal az összetétellel rendelkeznek, de a pörgetõk kenterbe verik az energiaitalt pl. És azt nem kell magyarázni, nagyságrendekkel károsabb mint csak a koffein.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Gyerek koromban egy Kapucíner csokival a világból ki lehetett üldözni annyira utáltam a kávét, aztán ahogy dolgozni kezdtem, rászoktam. Igaz, elsõ idõkben 8 cukorral ittam😄 Ma meg már finnyás is vagyok, és csak jó kávét iszom😊 (nem, a sztárbáksz nem jó kávé)
Kérdés:
a lenolajat hogy adagoljátok bele a napi táplálékba? Keverjem hozzá pl a rizshez? Hogy számoljam a cht belõle?
Mellesleg köszi a választ, ezt a cikket nem ismertem.
Annyi a lényege, hogy a kérdezõ elõbb leírja, hogy nincs gyakorlat vastagításra, aztán megkérdezi, hogy a vastagító gyakorlatot hová illessze.
No mindegy 😉
Reggel nem ittam kávét és úgy mentem edzeni...azt hittem meghalok...
https://www.facebook.com/pages/Train-With-Brain/416663645108829?fref=ts
"Tisztában vagyok vele, hogy nincsen gyakorlatok amik csak szélesítik, illetve csak vastagítják a hátat. Ha vastagítani szeretném akkor a fõleg vastagító gyakorlatokat inkább az edzés végére vagy elejére tegyem?"
mov ah,4ch int 21h end
Kókuszolaj sütéshez? Vélemények?
Amin megakadt a szemem, hogy az van ráírva, hogy 100ml 92%-a telített zsírsav.<#confused>#confused>
ez nálam az érdekes kategória. ettõl még lehet tiszta, csak nekem gyanús, hót olajosnak néz ki.
MJ rulz Pink Team The Only One
tobbi kemeny
MJ rulz Pink Team The Only One

HIIT-t van valaki aki régebb óta csinál?
Lehet csinálni felhúzás utáni súlytartásokat, függeszkedést húzódzkodón stb. Meg ezt a marokerõsítõt is tudom javallani, nekem bevált(Spartan 10-40ig állítható). Arra mindenképp elég hogy az átlagosnál nagyobb szorítás legyen idõvel.
Nkem is a bal kezem gyengébb, de 1elõre úgy vagyok vele, olyan 140ig biztos nem fogok váltott fogást próbálni felhúzásnál.
nekem fos gyenge az alkarom, szopok is miatta. SZIN fesztiválon volt ilyen test analízis, ott volt szorítás erõ mérés. 43 kilót szorítottam, ez alig több, mint az egészséges (értsd normál) érték 😞(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy ki hogy áll a fogáserõvel? Én március óta igencsak sokat fejlõdtem(ilyen10-40 kilóig állítható gripperem van). Hiszitek vagy sem, maxon elõször kemény 2-t tudtam vele, most 23at. Innentõl márnyilván lassabb lesz vmivel a fejlõdés,de nem akarok megállni, jól elkapott a gépszíj 😊 Szerintem semmiképp nem szabad hanyagolni a kérdést, vmilyen formában edzeni kell rá, nehogy már ezen múljon 1 emelés.