12316971501353788406.png
  • Vaxi
    Jaja, voltunk az asszonnyal :)
    Nagyon jó volt! Sajnos a felkészülést árnyékolta mindkettőnk részéről egy jó 2 hetes betegség. Nekem 2 hetes aktív hasmenés volt 1 hónappal a verseny előtt, le is ment vagy 4 kiló... 69,5 kilóval mérlegeltem. Lényeg, hogy elmentünk, mert tavaly marha jó volt (akkor én nem indultam, csak az asszony).
    A verseny szervezése kiváló volt, előzetes regisztrációt a helyszínen véglegesítettük, majd mérlegeltünk, és húztunk kezdőgyakorlatot. Elég sokan voltak, ha jól tudom kb. 500 ember. Dél körül asszem jött a 2. forduló, amiben mi is voltunk.
    Guggolással kezdtünk. 70 kilóra kértem a súlyt, mert az utóbbi időben megint égett a bal combom. Könnyű volt tolni a 12-t, de a 9. ismétlés körül megint elkezdett égni a combom. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, tavaly ugyan ez volt 1-2 hétig... A bírók nagyon szigorúak voltak, ha nem volt meg a mélység, nem számolták az ismétlést.. Lenyomta mindenki a csoportban (8 ember) aztán jött a következő állomás.
    A nemesisem jött: a fekvenyomás. 70-re kértem a súlyt. Rajtam is maradt a 11. ismétlés. Rohadt mérges voltam miatta, edzésen soha nem volt vele gond. Ezután mellről nyomás, 50-re kértem. Ebből meg az utolsó maradt rajtam.. Kicsit el voltam keseredve.
    Felhúzás következett, 90 kilóra kértem, abból nagyon könnyen meglett a 12, kicsit bánom, hogy nem kértem legalább 100-ra. Itt is szigorú volt a bíró, de szerencsére minden ismétlésem szabályos volt.
    Végül páros bicepsz, 30,5 kilóval, levezetésnek. Nem mertem többet kérni, befáradtam már :D
    Összesítésben 3536 kilót teljesítettem, tehát nem lett meg a bronz, de sebaj, én ráérek, majd jövőre meglesz. :)

Élmény volt még látni Nagy Ákos 460 kilós guggolás-kísérletét, és nagyon jó volt a hangulat az egész versenyen. A "nagyembereket" kivéve mindenki azért volt ott, hogy magát legyőzze, és sportoljon egy jót. Fasza volt látni, hogy ennyi ember eljött, jövőre is megyünk, az tuti :)