Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A felhúzás megintcsak 1 érdekes kérdés, elég limitált a súlykészletem, nade lehet majd 1 hónappal elõtte eljárok valahova.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
vérnyomáshoz nem lehet köze?
Valami bikábbat célozz meg mindenképp. Ezekre nagyon oda kell figyelni, mert ha szétmennek az izületeid akkor gatya az egész. Meg amit említettél is, jó hosszas melegítés, átmozgatás.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Swedish people are albino monkeys
(35 vagyok, tudok recsegni-ropogni, hosszasan melegítek be, küzdõsportot ûzök. "Súlyzós" vagy saját súllyal végzett gyakorlatok elõfordulnak, ezek majd szaporodni fognak tél felé).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
minden súly és magasabb ismétlés kérdése 😄
Swedish people are albino monkeys
bár ha bele gondolok, a nyakam a haspréstõl is be tud állni.
Na meg a nagy melegekben nem volt nehéz szédelegni :/ Én hülye, úgy hajtottam magam, mint mikor hûvösebb van, meg is lett az eredménye...
#29694: Na igen, nem sokan szeretik az ilyen kemény, "régimódi" gyakorlatokat. Pedig az anyagok elõtti korban milyen eredményeket értek el velük!
A szédüléssel azért 1 ponton túl vigyázni kell, én tudom hogy pl.a folyamatos légzés nem teszi lehetõvé a 100%os erõkifejtést de úgy vagyok vele azért az elsõ a biztonság, egészség.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nekem a következõ recept jött be:
azt hittem sokat eszem, rosszul hittem. kiszámoltam, hogy mennyit kell ennem a növekedéshez, aztán elkezdtem betolni a csirkerizst.
ha már tele voltam, de még maradt az adagból, akkor nagy levegõt vettem, és belapátoltam. lustaságomból következve nem bontottam le az egyes étkezéseket gramm szerint. a kaja mellett természetesen az edzés kötelezõ.
Aztán eltelt két év, és megugrott. Most 86kg vagyok 187 magasan. Kajára figyelj oda, hogy minél kevesebb mocskot egyél, fehérje szénhidrátbevitel meglegyen, és rendszeres edzés, ésszel.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !