legujabb mereseim szerint 184.5 reggel :) este 83 :)
engem nem a sulyom idegesit hanem hogy akkor speciel ahany centis volt a pocakom, nem nem a derekam vagy a csipom hanem az uszogumim, annyi kilo voltam. tehat 93kgnal 93centis uszogumi. na ez elment, sose a merleget nezem, sot manapsag mar a tukrot sem, hanem a centit. bicepszem tobbet csokkent mint szokott, regen 43 ala nem ment, most fog. az uszogumi testsuly-aranyom (ezt le kene vedenem :)) elszallt, ezen latszik hogy nem jol sikerul a lemenetel. az eroszintemet is szoktam nezni, az se hazudik. regen ment a 3 ujjas fekvotamasz, most eltorne azujjam :). kevesebbel melegitek 10-20kgokkal mint regen meg ilyenek... ezek szamitanak nem a merleg mint a buxak fejeben.
kep. volt benn rolam kep itt, winchesterem elszallt amin volt itt vissza nem keresem.
akartram berakni a legujabb fogyas utan, de valahogy sose volt velem senki edzeskor, vagy ha igen akkor elfelejtettuk. az ilyen tukorben pozolos dolog meg man nem adja. majd ha nem hanyom le magam a mostani vegen, rakok be - na jo legyen, rakok be mindenkepp. de szerintem nem lesz jol sikerult fogyas, nem baj, majd legkozelebb.