12316971501353788406.png
  • Renjike
    Ne is mond , most vagyok 17 éves 5 éve 20 centivel alacsonyabb és 90 kiló voltam ... 4 éve kezdtem először edzeni abban a hitben hogy mellbicepsztricepsz 2-2 gyakorlat ... sok sok kihagyással 1 éve egész jó tömegem volt , bár mellben mindig is elég gyenge voltam . (szégyellem de 60 kiló a szériám fekvenyomásból és ehez viszonyítva a többi sem fényes de sehogy nem tudok továbbjutni ezen a ponton .. ezért vettem kreatint. )
    Aztán a jó tömegemhez jött egy komolyabb egészségügyi gixer így volt 6 hónap leállásom. (ekkor a kajám egy nagy nulla volt és ennek rendje és módja szerint szépen szinte minden + izom eltűnt rólam)
    Májusban egy este után amikor nagyon sokat ittam , hánytam , boxolóval kötekedtem teljesen megváltozott a hozzáállásom 2 felest húztam le azóta .(mind a kettő szülinapi koccintás volt és szerintem ennyi belefér.) Aztán 1 héttel az este után kezdődött a diéta , normális kajával stb és azóta többen nem ismernek meg az utcán akik régen láttak és ez engem nagyon jó érzéssel tölt el hogy sikerült változtatni , kitörni a mainstream pubertás hülyegyerekek közül (mondjuk náluk mindig is komolyabb és fegyelmezettebb voltam),most pedig tárt karokkal várom az izomtömeget. A célom pedig szinte egy karnyújtásnyira van : nincsenek testépítő szándékaim egyszerűen jól akarom érezni magam a bőrömben ! Amihez ez a testépítés-fitnes-sport világba való belekóstolás juttat el. :)