Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérlek nézz utána hogy mi is az a taurin, illetve tedd fel magadnak azt a kérdést hogy kis mértékben káros e? Majd gondolkodj logikusan és e sok tennivaló után rájössz hogy okosabb lettél.
balintk
Vettem egy scitec 100% professional whey-t, viszont csak most nézem h. van benne taurin, ami köztudottan káros hatású, és a különbözõ energia italokban is megtalálható, és köztudottan ellenzik.
Nos itt van a csomagoláson: Amino Acid Matrix: pure-Leucine, L-Glutamine, Taurine, Dextrose 1336 mg.
Ezek után ne mondja senki h. nem káros. 😄

Breki33
Breki33
Rég óta kollégám, soha nem volt ilyen terve, és hát egyben azért jó haver is.Ezért is bánt, hogy ilyen hülye....Haverja túl van egy kúrán, és õ ajálgatja neki a winit.Mert ugye neki semmi baja nem lett(Csak õ orvossal nyomatta, és az meg tudja pontosan mikor mennyi kell, hogy ne legyen baj).Õ meg haverjával akarja szuratni ugyanazokat az adagokat.Csávókám 92 kg, haverja 122kg.Szerintem ebbõl még baj lesz.
Tyler1
Napi 6l feletti folyadékmennyiség, megemelt vitaminbevitel. Ennyi a legtöbb, aztán fogjál kezet vele, és mond neki, hogy "gratulálok öcsém, majd viszek banánt a kórházba".

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aki ennyire hülye miért ne érdemelné meg, hogy legyen valami baja.
Nem õ nézeti meg velem mit kell..Én magamtól írok, hogy ne legyen akkora baja...Megpróbálom még lebeszélni, de szerintem nem sok siker lesz benne...Azért köszi 😊
Különc
Tegyük fel arra folyamodnék, hogy azt tegyem amit te most, hogy egy ilyen kuka weboldalon teszem fel a kérdést. Te tényleg elhinnéd amit itt írnak? Ez ennél sokkal bonyolultabb dolog és nagy károkat okozhat. Szvsz erõlködj még egy kicsit, hogy lebeszéld róla, és ha mégis bele akar vágni, akkor ne veled nézettesse meg mit kell csinálni, mert ráfog baszni. És ne is a builderre menj, nem tudom hova menj, de max ha csuszi rád ír privátban ha jó kedve van (és ezzel most jól kibasztam vele lol) vagy... esetleg folyamodhatsz valamelyik trollunk benyögésére is.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kollégám el akar kezdeni egy wini kúrát, sehogy nem birom róla lebeszélni.
2 éves edzésmúltja van,tehát még kezdõ, és hát azért úgy elég könnyû kárt tenni magadba, ha nem tudod mibõl mennyi kell...
Én nem vagyok DROG párti, valószínûleg nem is leszek.Mit vegyen mellé, hogy lehetõ legkevesebb baja legyen(gondolok én itt vesevédõ teára vagy akármire).
dede

bár 2 méter feletti magasság már elég durva lenne,jó ez így

Különc
Gondolom...

én a 196-197 centimmel is törpének érzem magam

Prince of Máté
Milyen törpérõl beszélsz? Az átlagos magyar férfiember 175-178 centi magas.
Te átlagon felüli vagy, magasnak számítasz.

Biztos nem.
én kereken 200cm vagyok

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Nem törpe az, én is 178-180 körül vagyok.

Amúgy Retsu presents: 1 válledzés története

Nagy a hõség, bent is 24,5 fok. Mondom nem gáz, legalább nem kell annyit melegíteni. A szokásos hárdkór hozzáállással vágok neki, semmi finomkodás, így "csak" 2 sorozat mindenbõl.
1. gyakorlat: Felrántás térd alatti pozícióból. Az elsõ sorozatban szinte könnyedén megcsinálom a 7 ismétlést. Nyugtázom, hogy lehet több súly kellett volna...egészen a 2. szériáig. Mivel alig 2-2,5 percet pihentem, igencsak megszenvedek a súllyal, már nem is kell attól félni, hogy belek*rom az államba 😄 De jó az mellmagasságig is.
2. gyakorlat: Mellrõl nyomás. Jó erõben érzem magam, de a 7. csak lökõnyomással megy ki. A következõ széria utolsó 2 ismétlése maga a pokol, de megvan szabályosan a 6.
3. gyakorlat: "Scott press" Ezen a ponton már kivagyok rendesen, de mégis kevesellem 1 kicsit a választott súlyt...aztán rájövök a tévedésemre. Kõkeményen megcsinálom a 10et, majd rövid pihenõ után 2. sorozatban 11et. Cseppet túlbuzgó módon arra vetemedek, hogy még nyomok pár oldalemelést azzal a súllyal. Nos, eljutok kemény 5ig😊 A vállaim fáradtságából arra következtetek, hogy elég lesz ennyi, szal nem erõltetem tovább. Az egész 20-22 percig tartott, mégis szvsz hatásos edzésen vagyok túl.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Fiúk 17-18 életévig nõnek. De ismerek olyat aki 24 életévéig nõtt. Személyesen tapasztalatomra hivatkozva 20. életévemig nõttem. Tizenévesen nagyon megnõttem, sajnos ízületi problémákhoz vezetett. Genetika...Valaki azt mondta hogy csontkovács miatt nõtt 3 cm-t, de ez baromság, mivel ferdén szar testtartással ment, csontkovács kicsit helyrerakta meg megmondta hogy hogy kell normálisan tartani a testet oszt ez miatt tûnik az a +3 cm.
Azt tudom hogy orvosi úton mûtéttel lehet pár cm-t nõni, de van ára.
DarkHorSe
20 év fölött már nagyon keveset nõ az ember, szoval lehet hogy meg fosz nõni valamennyit

Swedish people are albino monkeys

dragon11
ha helyrejött, akk jó.. csak figyelj a dolgokra és tanulj az én hibámból.. nehogy..<#wink>

Renjike
Komoly lúdtalpam volt és kicsit gerincferdülésem lett de nagyon minimális és már szerintem helyre is jött , mielõtt még elõítéletekkel bombáznátok <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nekem alapból gerincferdülésem van , de semmi komoly 😄

dragon11
jó, de Te 186 vagy.. én 180-81 körül..:/ azért nem ua. a kettõ :Ss
Renjike: helytelenül csináltam a hát edzést rengeteg ideig és gerincferdülésem lett, viszont már minden oké, elvileg..😄

Renjike
17 évesen még nõhetsz simán . Mi lett a hátaddal? :/

Különc
Nem valószínû, hogy tovább fogsz nõni, én 186 cm vagyok, nem hinném hogy törpék lennénk

dragon11
tudom nagyon ciki és gáz kérdés, de kb 13éves korom óta követem a topikot 😄 kisebb-nagyobb szünetekkel, az õslakosok ismernek is 😄d
régebben edzettem, csakugye helytelen hát-váll edzésembõl komoly hátfájdalmam lett, amit 2év alatt sikerült helyrehozni..

szóval én még csak 17 vagyok😄 és nemvagyok valami magas, kb 180-181 vagyok..
még sosem nõttem hirtelen(gondosan figyeltem mindig😄D), és elvileg minden embernek kell nõnie hirtelen 1x.. még lehet esélyem magasabbnak lenni v törõdjek bele h törpemaradok ?😞

Szevasz! Egyértelmûen az elsõ. Kezdõ-középhaladó szinten ahogy vagyunk, bõven elég ha majdnem minden van. Konkrétan sztem súlyok, fekpad, esetleg 1 guggolóállvány minden ami kellhet. Sõt, vannak akik olyan véleményen vannak hogy pad se feltétlenül kell! Nyilván ha termet keres az ember, azt akarja hogy minél több minden legyen, de ne ess abba a hibába, hogy a gépek/csigák felé kacsingatsz! Az ráér, de ha mindenképpen kell vmi ilyesmi, akkor is max 1/4 része legyen az edzésnek ilyen, a többi szigorúan szabad súly!

Succor: Látatlanban nyilván nem tudom pontosan megmondani, de ilyen arányokkal nyugodtan tömegelhetsz még a "hivatalos" 176/76 arányon túl is, ez biztos.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Breki33
nemrég volt itt Budapesten

Tyler1

176 cm/70 kg.
Ez most viszonylag szálkás, voltam én már 75 is kicsit pufibban, azért kérdezem mennyi zsír elfogadott?
Cukrot most nem eszek,illetve fehér kenyér meg ilyeneket se...
Csirke+rizs+túró+zabpehely+tojás+lenmag+zöldségek....néha becsúszik 1-2 kisebb bûnözés de nem vészes...jelenleg 2600 kalóriát viszek be egy nap.
biomage
Hali

Fehérvári vagyok, és keresek konditermet, remélem valaki tud ajánlani pár helyet, eddig hármat találtam.
Az elsõ kicsit kicsi, de van majdnem minden, és bármennyi ideig ott lehetek, és az ára is jó, a másik meg csak 1 óráig edzhetek naponta és alig van választék, a harmadikban meg nincs futópad meg szobabicikli.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

akkor eszem majd a zsírt is magában,ma vettem 5 kilót

nem
simán magában, fehér kenyér
néha margarin+párizi rá

zsíros kenyérrel?

igazad van

Prince of Máté
Kössz a tippeket!

hungary27
inkább mint felvágós
levágós vagy?

hungary27
én is mindig levágom
MEdievil
Ha raksz hozzá pár követ akkor meg nagyobb lesz súlyra. 😊
A hasznos tápanyag a lényeg, nemde?

F

Prince of Máté
Hát meg ami nem "hússzínû" kicsit világosabb.
Eddig mindig levágtam róla, csak így azért jelentõsen kisebb a súlya.

nem kell levágni
mehet úgy
kenyérrel leküldve

Különc
Ha a sallang a zsírt jelenti, akkor igen

Prince of Máté
A boltból vett csirkemellfilérõl ti leszoktátok vágni a "sallang" részét, vagy ahogy van, úgy sütitek ki?

jó lehet
egy kis anapolon 50-et mellé tennék azért
biztos ami biztos

Tyler1
Nem tudom, hogy tolták-e, ha így is volt, azért valamit tenni kellett, valamit elérni, amit addig senki. De nekem ezektõl a videóktól egyébként nem is támad kedvem 7xes Mr. O-nak lenni, vagy kormányzónak, egyszerûen minden ember azonosulhat ezekkel a gondolatokkal és rávetítheti az életére, legyen az sport, munka, magánélet, akármi. Azt mondják, hogy minden elõtted álló falat te magad építheted, vagy rombolhatod le, és ezeknek a videóknak is kb. ez az üzenete személytõl függetlenül.

te gyúrsz?

Magasság, súly? Tömegelésnek eleve velejárója bizonyos mértékû zsírosodás, szal nem hiszem hogy baj lenne ha 1 kicsit bulky leszel.

Tyler: Ment a +, de attól függetlenül nem árt vmit tisztázni. A mondanivaló jó, a pozitív hozzáállás persze hogy fontos. De ha vki azt vizionálja, hogy akárki meg tudja csinálni amit õ, az azért túlzás. Schwarzit kiválasztották, hogy az legyen belõle, ami. Mert azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy hátszél nélkül 1 munkáscsalád gyerekeként ilyen magasságokba lehet menni.

Belõttem egy étrendet, most újra tömegelek, 3 hét alatt 2.5 kg...Szerintetek jó lesz ez így vagy sok a ch?Némi zsírosodást észleltem,legutóbb kicsit eltúloztam és sok zsír jött fel...Most tisztábban eszek pedig.