Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos itt van a csomagoláson: Amino Acid Matrix: pure-Leucine, L-Glutamine, Taurine, Dextrose 1336 mg.
Ezek után ne mondja senki h. nem káros. 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
2 éves edzésmúltja van,tehát még kezdõ, és hát azért úgy elég könnyû kárt tenni magadba, ha nem tudod mibõl mennyi kell...
Én nem vagyok DROG párti, valószínûleg nem is leszek.Mit vegyen mellé, hogy lehetõ legkevesebb baja legyen(gondolok én itt vesevédõ teára vagy akármire).
Te átlagon felüli vagy, magasnak számítasz.
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Amúgy Retsu presents: 1 válledzés története
Nagy a hõség, bent is 24,5 fok. Mondom nem gáz, legalább nem kell annyit melegíteni. A szokásos hárdkór hozzáállással vágok neki, semmi finomkodás, így "csak" 2 sorozat mindenbõl.
1. gyakorlat: Felrántás térd alatti pozícióból. Az elsõ sorozatban szinte könnyedén megcsinálom a 7 ismétlést. Nyugtázom, hogy lehet több súly kellett volna...egészen a 2. szériáig. Mivel alig 2-2,5 percet pihentem, igencsak megszenvedek a súllyal, már nem is kell attól félni, hogy belek*rom az államba 😄 De jó az mellmagasságig is.
2. gyakorlat: Mellrõl nyomás. Jó erõben érzem magam, de a 7. csak lökõnyomással megy ki. A következõ széria utolsó 2 ismétlése maga a pokol, de megvan szabályosan a 6.
3. gyakorlat: "Scott press" Ezen a ponton már kivagyok rendesen, de mégis kevesellem 1 kicsit a választott súlyt...aztán rájövök a tévedésemre. Kõkeményen megcsinálom a 10et, majd rövid pihenõ után 2. sorozatban 11et. Cseppet túlbuzgó módon arra vetemedek, hogy még nyomok pár oldalemelést azzal a súllyal. Nos, eljutok kemény 5ig😊 A vállaim fáradtságából arra következtetek, hogy elég lesz ennyi, szal nem erõltetem tovább. Az egész 20-22 percig tartott, mégis szvsz hatásos edzésen vagyok túl.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Azt tudom hogy orvosi úton mûtéttel lehet pár cm-t nõni, de van ára.
Swedish people are albino monkeys
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Renjike: helytelenül csináltam a hát edzést rengeteg ideig és gerincferdülésem lett, viszont már minden oké, elvileg..😄
régebben edzettem, csakugye helytelen hát-váll edzésembõl komoly hátfájdalmam lett, amit 2év alatt sikerült helyrehozni..
szóval én még csak 17 vagyok😄 és nemvagyok valami magas, kb 180-181 vagyok..
még sosem nõttem hirtelen(gondosan figyeltem mindig😄D), és elvileg minden embernek kell nõnie hirtelen 1x.. még lehet esélyem magasabbnak lenni v törõdjek bele h törpemaradok ?😞
Succor: Látatlanban nyilván nem tudom pontosan megmondani, de ilyen arányokkal nyugodtan tömegelhetsz még a "hivatalos" 176/76 arányon túl is, ez biztos.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez most viszonylag szálkás, voltam én már 75 is kicsit pufibban, azért kérdezem mennyi zsír elfogadott?
Cukrot most nem eszek,illetve fehér kenyér meg ilyeneket se...
Csirke+rizs+túró+zabpehely+tojás+lenmag+zöldségek....néha becsúszik 1-2 kisebb bûnözés de nem vészes...jelenleg 2600 kalóriát viszek be egy nap.
Fehérvári vagyok, és keresek konditermet, remélem valaki tud ajánlani pár helyet, eddig hármat találtam.
Az elsõ kicsit kicsi, de van majdnem minden, és bármennyi ideig ott lehetek, és az ára is jó, a másik meg csak 1 óráig edzhetek naponta és alig van választék, a harmadikban meg nincs futópad meg szobabicikli.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
simán magában, fehér kenyér
néha margarin+párizi rá
A hasznos tápanyag a lényeg, nemde?
F
Eddig mindig levágtam róla, csak így azért jelentõsen kisebb a súlya.
mehet úgy
kenyérrel leküldve
egy kis anapolon 50-et mellé tennék azért
biztos ami biztos
Tyler: Ment a +, de attól függetlenül nem árt vmit tisztázni. A mondanivaló jó, a pozitív hozzáállás persze hogy fontos. De ha vki azt vizionálja, hogy akárki meg tudja csinálni amit õ, az azért túlzás. Schwarzit kiválasztották, hogy az legyen belõle, ami. Mert azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy hátszél nélkül 1 munkáscsalád gyerekeként ilyen magasságokba lehet menni.