12316971501353788406.png
  • Panzermeyer
    Hát lekéstem a kezdést, de önmagamhoz képest korán keltem, kb 7-kor csatlakoztam be az Olympia közvetítésbe. Közben jegyzeteltem.

Phil nagyon jónak látszik. Johnny Jackson hatalmas. Big Ramy is óriási. Wolf szerintem nagyon sokat javult. Jaynek a többiekhez képest fejreállított rombusz alakja van, míg a többieké háromszög. Vagyis megint nincs dereka. Warren egy óriási izmos törpe. Prjotkowitz is elég nagy, kár hogy az összképet elcsúfítja a teste fölött gombafelhőként magasodó feje. Martinez szerintem a kezdő évei szintjén van most.
    Még nagyon sokat kell visszahoznia. Akik szerintem jobb formát hoztak az eddigi önmagukhoz képest, az Cedric és Winklaar, de ez
    nyilvánvalóan nem lesz elég ahhoz, hogy jó helyeket csípjenek meg.

Első kihívás: Jay, Rhoden, Kai, Dexter, Wolf, Phil. Big Ramy nincs benne a top 6-ban. Középen: Kai, Phil és Rhoden.
    Amikor Dexternek és Wolfnak helyet kellett cserélnie, a közönség a nemtetszését fejezte ki. Wolf beljebb került a szélről.
    A közvetítők szerint ez jót jelent. A kihívás végén a bírók a helyükre küldik Philt, Kait és Wolfot. Jön a többi kihívás.

Egy érdekes kihívás: Kai, Wolf, Phil, Rhoden. Hoppá, Philt visszaküldik és behívják helyette Dextert. Ki ne tudná, hogy ez mégis mit jelent. Ebből a csapatból szerintem Dexternek nagyon kilóg a szekérrúdja. A többiek óriásiak, és esztétikusak. Dexter viszont hozzájuk mérten "csak" esztétikus.

A közvetítők is megjegyzik Phil visszaküldését. Nagyon dicsérik Wolf idei formáját. Szerintük nagy csata lesz a 2-3 helyen Wolf, Rhoden és Kai között.