Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kicsit elsõváll gyakorlatnak tûnik.. ez szélesítené a hátat? <#szomoru1>
Prince of Máté
visszatérve elõzõ kommentekre hasonló zenékre gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=MI_nRi1-FcM
http://www.youtube.com/watch?v=wyxlsJO8QpM
http://www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA
http://www.youtube.com/watch?v=qKggnBh2Mdw
van hátgépem de kb semmit nem ér.. csigás áttételes és hiába rakok rá 60 kilo súlyt semmit nem ér, simán fel lehet húzogatni, nincs alul lábtámasztó meg semmi.. ezért is hanyagoltam mindig a hátat, mostanában rúddal evezek és felhúzásokat csinálok de kevésnek tartom
Prince of Máté
Én mikor még nem tudtam húzódzkodni mellhezhúzásokat csináltam, azzal megerõsítettem annyira a hátamat, hogy már simán tudok húzódzkodni.

kellene a terembe pár gyúrós zene, nem a köcsög gépzenékre gondolok és nem olyanra amiben justin bieber vonyít, hanem ami néha pörgõs is, néha nyugisabb. Órás remixek is jók, csak ne legyen unalmas és egyhangú.
Saját termem van de húzódzkodó még nincs benne, lehet holnap összehegesztek pár vasat és csinálok amennyit bírok 😊 régen 6x4eket bírtam de akkor már 4. széria végig csalás volt.. nagyon nehéz gyakorlat, hogy megszokjam, lehet valahogy könnyíteni?
Jah azt hittem terembe jársz...
Ott általában van húzóckodó..Hát mid van?

Ha van súlyzód akkor tudsz fûrészelni, egyébként akkor ússzál pillangóba sokat az is fejleszti, de látványos növekedést húzóckodás nélkül nem nagyon fogsz elérni...
Én anno csak Lehúzásokat csináltam(nyakhoz húzás) fejlõdgetett a hátam de nem volt valami nagy szám, mikor elkezdtem húzóckodni is pár hónap múlva látványos volt a fejlõdés....
Sajnos külön húzódzkodó állványom nincsen.. hogy oldjam meg másképp? Egy hátedzés szóljon csak húzódzkodásból? Szerintem biztos mást is kell csinálnom abban a 25 percben amit a hátedzésemre szánok 😊
de az mar keso nyarig akarok izmos lenni irj neki konyorgom

Tyler1
Most nyaral, augusztustól lesz elérhetõ :S
Majd ráírok, hogy tud-e segíteni neked.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Megint kezdõdik. 😄
o kicsoda? ha itt tag szoljatok neki kerlek szepen segisten nekem

Vaxi
csak magyarországi állandó lakcímmel rendelkezõ emberekre vonatkozik.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

nincs a hasamon sok zsir meg hogy kellene dietaznom? de akkor csak 250 felulest fogok csinalni naponta ma elkedztem a padlon es teljesen felhasogatta a hatamat verzett is nagyon koszonom a segistegedet

Tyler1
Akkor C.Ronaldo jól összeszokta magát szarni a napi 3 ezrével 😄D

Vaxi
azért, mert kockahasad csak akkor lesz, ha diétázol, és eltünteted a zsírt a hasadról. ÉÉÉS természetesen felüléseket végzel, hogy izom is legyen ott 😊
fosni pedig azért fogsz, mert a hatályos törvények szerint az élõ emberi bél-ideg egyensúly érdekében napi 250 felülés után a perisztaltikus mozgás felgyorsul, és sajnos nem tehetsz ellene semmit 😞 gondold el mi történik 400 felülésnél.

ezt nem ertem miert nem lesz kockahasam?? es miert fogok fosni segitsetek kerlek szepen titeket

Vaxi
hogy hogy milyen hatással jár?
fosni fogsz két hétig tõle. <#taps>

izmosnak izmos leszel, de kockahasad nem lesz

napi 600 fekvotamasz-400 felules milyen hatassal jar?izmos leszek lesz kockahasam?

milyen zsir

hungary27
mehetne több felülés is, had égjen az a zsír
JohnnyNapalm
"járj úszni vagy atlétikára"
ja mert az nem edzés?

Tyler1
Ez elég nehéz meló. Minimum 1 hónap táplálék megvonás, meg napi 20 fekvõ-10 felülés.

<#ravasz1>

C'mon man, ez mi a fasz? 😄 Ennél még az is izmosabb, aki kicsit agresszívebben wow-ozik <#zavart1>

DarkHorSe
az edzesnek mindig van ertelme, nem kell mindenkit ugyan annak a celnak motivalnia

Swedish people are albino monkeys&#65279;

JohnnyNapalm
elsõre, hiszen azt akarja 😄

Az elsõ vagy a második képre értetted? 😄
JohnnyNapalm
járj úszni vagy atlétikára amúgy ha ilyen modellfiú alkatot akarsz, ennek nincs túl sok köze a testépítéshez (nem is értem minek feszülnek facebookon ezzel)

Vaxi
kicsit sokallom, szerintem meglesz az
1 év 1 hónap 12 nap 7 óra 44 perc alatt is

1 év 1 hónap 12 nap 8 óra 11 perc
hungary27
1év
dragon11
picit szálkás de nem izmos:SSS
felesleg nincs, max ugye hason(ilyen hashoz nemlehet..)

JohnnyNapalm
attól függ milyen vagy most 😄

dragon11

a felsõ testalkatot kb mennyi idõ elérni normális étrend stbvel ?😄

Húzódzkodj kifulladásig 😊
Milyen hátnyújtásos gyakorlatokat tudtok ajánlani? Mellben és bicepszben már látszik hogy fejlõdtem de a hát nagyon megállt.. kb úgy nézek ki mint valami henger:/ deltát mely gyakorlatokkal csinálhatok? van erre egy komplett 3-as gyakorlatsorozat a hát 25 perces edzésére?
shaba23
poruljartal

Különc
Elfáradsz tõle, vagy nem igazán értem milyen "eredményt" vársz 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ez az edzéstípus csak haladóknak ajánlott? milyen eredménye lehet az edzés végén?
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1267
Vaxi
mindkettõ nagyon jó, és megbízható

balintk
Biotech vagy Scitec?

Vaxi
nekem is mondták sokan, aztán meg a legtöbbje ment bebaszni vagy narkózni 😄

Tyler1
Laikus emberek hangoztatják ezt, mert a szteroidokkal azonosítják. A fehérjeporok, tömegnövelõk koncentrált tápanyagok, semmi káros hatásuk, mellékhatásuk nincsen az egészségre.
Többféle fehérje létezik fajtától függõen, a 100% WP egy gyors felszívódású fehérje, edzés utánra, illetve reggelihez a legalkalmasabb.

JohnnyNapalm
hát a szerektõl menekülj is, de azoknak semmi közük a táplálékkiegészítõkhöz😊

Koncentrátum, elég jó.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

balintk
Nekem amúgy mindig mondták, hogy meneküljek az ilyen szerektõl, mert tönkretesznek. Van ebbe valami igazság?

balintk
Hali!
Tudtok ajánlani proteineket?
Scitec 100% Whey Protein-rõl mi a vélemény?

különckocsi

Különc
Elõbb tanuld meg hogyan kell a szart eladni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403