12316971501353788406.png
  • Retsu
    Nem törpe az, én is 178-180 körül vagyok.

Amúgy Retsu presents: 1 válledzés története

Nagy a hőség, bent is 24,5 fok. Mondom nem gáz, legalább nem kell annyit melegíteni. A szokásos hárdkór hozzáállással vágok neki, semmi finomkodás, így "csak" 2 sorozat mindenből.
    1. gyakorlat: Felrántás térd alatti pozícióból. Az első sorozatban szinte könnyedén megcsinálom a 7 ismétlést. Nyugtázom, hogy lehet több súly kellett volna...egészen a 2. szériáig. Mivel alig 2-2,5 percet pihentem, igencsak megszenvedek a súllyal, már nem is kell attól félni, hogy belek*rom az államba :D De jó az mellmagasságig is.
    2. gyakorlat: Mellről nyomás. Jó erőben érzem magam, de a 7. csak lökőnyomással megy ki. A következő széria utolsó 2 ismétlése maga a pokol, de megvan szabályosan a 6.
    3. gyakorlat: "Scott press" Ezen a ponton már kivagyok rendesen, de mégis kevesellem 1 kicsit a választott súlyt...aztán rájövök a tévedésemre. Kőkeményen megcsinálom a 10et, majd rövid pihenő után 2. sorozatban 11et. Cseppet túlbuzgó módon arra vetemedek, hogy még nyomok pár oldalemelést azzal a súllyal. Nos, eljutok kemény 5ig:) A vállaim fáradtságából arra következtetek, hogy elég lesz ennyi, szal nem erőltetem tovább. Az egész 20-22 percig tartott, mégis szvsz hatásos edzésen vagyok túl.