Succor#28962
Visszatérve:
ütök 4-5 tojást, eszek 2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret meg megiszok egy cukros limonádét(25g cukorral).
Mit ettem meg?
viszonylag gyors felszívódású fehérjét, egy gyors és lassabb felszívódású CH-t meg némi zsírt.
De igazatok van, inkám menjek és vegyek egy "I want to fucking build up my mass" tömegnövelőt mert ez így gáz-.-
Az a baj mindenki túl komolyan veszi ezt.
5* eszek napjába(nem kényszerből, hanem mozgok annyit hogy van étvágyam, láttam már olyat is aki beidőzítette a telefonját, hogy ennie KELL!!...bazd..)Ebből kb 4 főtt kaja, de pihenőnapon előfordul 5 is.Hús,rizs,krumpli,hal,túró,zabpehely...De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok :D
Semelyik más időpontba nem eszek cukrot de lényegtelen.
Ez a baj az emberekkel(sok beteg gondolkodású), hogy annyira komolyan veszik ezt mintha tényleg mindenki mr.olimpiára készülne.
Én az étrendemmel fejlődök! és ez a lényeg!.Minimális szír és látom nőni a hónapok alatt az izmaimat.Kész innentől nem érdekel kinek mi a véleménye, ismerem annyira a testem, hogy tudjam neki mi a jó :)
Nem lehet minden etalon nem lehet minden csak szabály,kompromisszumokat kell kötni!