33479
-
KaBuTo666 #28991 A giftet félszarviccnek szántam, de máskor nem rakom be az ilyeneket. -
#28990 Egyébként most mi az akadálya annak, hogy egy házigazda takarítani kezdjen? -
#28989 Mi a gond vele, hisz ő is testet épít :D -
Retsu #28988 Én sem, dehát ez van. Mondjuk ez poénból volt sztem. Ne aggódj Doomista, 2,5 év kihagyás után is fél kézzel többet nyomsz mint ez itt a képen :)
A színvonallal kapcsolatban az a helyzet amíg nincs takarítás addig nincs javulás. -
#28987 A topic mostani színvonala az alregeknek és kizárólag a balhéra idejáró embereknek köszönhetően pedig pontosan itt tart. -
#28986 Erre nem gondoltam volna, hogy Bieber képek lesznek valaha ide beszúrva -
#28985 Azért ennél már jobban néz ki :P
-
#28984 Szeretnétek Ti ilyen kigyúrt állatok lenni... -
#28983 elhordták a hangyák? -
csuuzli #28982 ez most feszít? :D
vagy óbazdmeg eltűnt? -
KaBuTo666 #28981 -
Trichie #28980 És ez mind abból indult ki hogy én említettem Succor június eleji tanácsa után hogy veszek citromot hogy tanácsához mérten csinálhassak cukros limót... -
#28979 jaja -
#28978 #28800
Ezt megspékeltem úgy, hogy fele csirkemell, fele tonhaltörzs, azt hiszem megtartom eme szokásomat -
csuuzli #28977 Alregeid különc? -
tippmix94 #28976 én biztos nem,csak tippmix945 az összes regével -
#28975 1 hete még bannolva voltak. -
#28974 sry, én most pl véletlenül mínuszoltalak...missclick happend -
#28973 Jah. Tippmix94 és Tippmix 945... Véletlen se ugyanaz az ember :) De, ha nekik ez jól esik, mint egy pohár cukros limonádé, akkor hajrá. Nekem nem fáj :) -
#28972 Én ezzel már nem törődök -
#28971 Érdemes megnézni a minuszolók neveit :D (1 emberhez 10 reg :D ) -
#28970 építkezni mindig nehezebb, mint rombolni. legyen az közösség, vagy test, vagy ház :)
persze a reward is más.
akinek nem inge... -
#28969 Mondjuk felőlem aztán annyi cukrot eszik amennyit akar, de azért ne nevezz már képmutatónak se a barátnőmet se engem, mert nem fogyasztunk cukrot. -
#28968 :D
az a baj, sok a képmutató
Succor tök értelmeseket írt, de ebbe is sikerült belekötniük egyeseknek,
mintha ők full bajnoki mr.o étrendel tolnák -
tippmix94 #28967 bespájzolt szépen magának fánkból is,azzal tömi a búráját.
persze kólát is löttyint égő gyomrába.
108 kilóból olyan 30-40kg cukor ez az ember. -
#28966 na megszólalt cutler
elnézve a nagy fejedet te is iszod szépen
kóla csúszik mi?:) -
Succor #28965 Ezzel most menő voltál mi?:)
Te szerinted az edzés utáni turmix nem tartalmaz cukrot(tömegnövelő)...Nahát akkor itt mindenki ganaj :O -
#28964 "De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok :D" Örülünk, hogy ezt magad is belátod -
#28963 -
Succor #28962 Visszatérve:
ütök 4-5 tojást, eszek 2 szelet teljes kiőrlésű kenyeret meg megiszok egy cukros limonádét(25g cukorral).
Mit ettem meg?
viszonylag gyors felszívódású fehérjét, egy gyors és lassabb felszívódású CH-t meg némi zsírt.
De igazatok van, inkám menjek és vegyek egy "I want to fucking build up my mass" tömegnövelőt mert ez így gáz-.-
Az a baj mindenki túl komolyan veszi ezt.
5* eszek napjába(nem kényszerből, hanem mozgok annyit hogy van étvágyam, láttam már olyat is aki beidőzítette a telefonját, hogy ennie KELL!!...bazd..)Ebből kb 4 főtt kaja, de pihenőnapon előfordul 5 is.Hús,rizs,krumpli,hal,túró,zabpehely...De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok :D
Semelyik más időpontba nem eszek cukrot de lényegtelen.
Ez a baj az emberekkel(sok beteg gondolkodású), hogy annyira komolyan veszik ezt mintha tényleg mindenki mr.olimpiára készülne.
Én az étrendemmel fejlődök! és ez a lényeg!.Minimális szír és látom nőni a hónapok alatt az izmaimat.Kész innentől nem érdekel kinek mi a véleménye, ismerem annyira a testem, hogy tudjam neki mi a jó :)
Nem lehet minden etalon nem lehet minden csak szabály,kompromisszumokat kell kötni! -
Succor #28961 Én mondtam és nem eszem nyersen a tojást...Nem értem mit kell belekötni.
Ha nekem jól esik 5 tojás után egy jó hideg limonádé akkor jól esik ! :D
De látom itt mindenki Mr.olimpiára készül ^^ -
#28960 na végre valaki megmondta a lényeget... -
#28959 részvét.. vállaztam helyetted egy keményet -
#28958 miért ne ihatna vki egy jó hideg limonádét akár edzés után?:)
vagy itt mindenki a mr.olipiára készül
ja sorry -
#28957 aki nyersen eszi a tojást -
#28956 Cukros limonádé edzés után... Ezt meg ki a jó fene írta. Most megvilágosodtam. Eddig mindent szarul csináltam. -
Trichie #28955 Holnap magyek "bevásárolni" mind1, hogy tojásból, túróból, sajtból meg rizsből milyeneket veszek? (olvastam hogy a barna rizsben rengeteg a fejlődéshez szükséges tápanyag) Veszek még citromot mert itt írtátok hogy edzés után egy jó cukros limonádé sokat segít ;) -
#28954 A fejlődés a helyes étrenden múlik, nem az edzés után megivott akármilyen fehérjén. Ezek étrend kiegészítők, tehát kiegészítenek egy jó esetben normális étrendet, ha ez nem adott, addig a legcsúcsminőségűbb fehérje is kidobott pénz. Ha van felesleges pénzed, akkor azt fordítsd a szilárd kajára. -
KaBuTo666 #28953 Egy kis szösszenet, ha valakinek nincs kedve edzeni.
Nézzetek rá erre és erre...2,5 évig semmi edzés a karomra, aztán kezdődhet csak babasúlyokkal!
Szóval ki fáradt az edzéshez? Pofon is ke? Csak keményen! -
csuuzli #28952 vitamint szedj, ha meg szedsz akkor szedjél másmilyent:) nekem segített, érezhetően nem betegszem meg mióta multirpozom, korábban rendszeresen