-
Röviden: gecijó! Délben voltam, ami jó időpont volt arra, hogy zavartalanul leedzek és megkóstoljam az új terem ízét. Kívül-belül nagyon jól néz ki az egész terem, a sárga-fekete dominál, falon fekete fehér Scitec tag képek úgy hogy a szemükben nincs pupilla, hanem full fehér, nagyon jól mutatnak. Mindenhol nagyon vicces feliratok vannak, csináltam képeket, de nem publikálom mert nem tudom lehet-e, viszont egyet leírok, ami a piszoár felett van:
"A vizelet elhelyezése után 3 másodpercig tartsd nyomva a gombot, majd izmos kezeddel bátran kapcsold le a villanyt. Ha lehet, a másikkal, hogy a kapcsoló ne legyen pöcsös! A széklet elhelyezésére a másik helyiséget használd, ha élve akarsz kimenni innen."
Rötyizés közben marha jót röhögtem rajta, figyeltem is rá, hogy jobb kézzel kapcsoljam le a villanyt. (Ballal fogom a brét, just in case leírom lol)
Szóval ugye 114000 a bérlet, de ha van Shop regisztrációd akkor 8400, így olcsóbban jöttem ki mint Szegeden, igaz a BKV bérlet ellensúlyozza ezt. A pultnál a srác nagyon rendes, közvetlen, megmutatta hol az öltöző és mondta, hogy ha bármi kérdésem van forduljak nyugodtan hozzá.
Abszolút igaz, hogy nem Wellness központ, tényleg semmi más nincs, csak a gépek, büfé, öltözők. Szauna, Aerobic stb nyet, amiktől ugyan elfértem eddig is, de ez is "hardcoreabbá" teszi a dolgot. Maga a terem nem nagy terjedelmű, mégis bőven jó, ahogy néztem tényleg minden van ami kell, nincsenek felesleges gépek.
Büfében bármit lehet kapni, ami egy testépítőnek kell, a szegedi bolt mini változata megtalálható, kapható Caprivous 1 literes tojáslé amit nagyon régóta ki akarok próbálni, árulnak lenmagolajat és jó áron lehet kérni edzés utáni turmixot. (Dupla fehérje, szénhidrát, zabpehely, mind full force márka, finom és a jó minőség garantált)
Rend van és tisztaság a teremben, erre mindenhol figyelmeztetnek is, ahogy lenni kell, a helyén vannak a súlyzók és tárcsák, nem kell keresni őket mert valaki elvitte sétálni. Nem kell 10 fokra és egérszagra számítani azért, nem garázsterem, annál sokkal jobb és több is, de nem is kell egy Szegi szerű monstrumra gondolni (Vaxi, jazzy és más szegedi prolik tudják miről van szó 8) )