Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképp szálkásítás jön, alsó hangon 10 de lehet, hogy 15kg felesleg van rajtam. 175cm magas vagyok egyébként. Csak persze nagy félelmem nekem is, hogy ropi leszek a végére, BCAA meg glutamin ide vagy oda. 😊 Azért is lesz 18-20hét, hogy a kb heti 0,5kg fogyás legyen meg.
egyébként nekem is kellett volna ilyet csinálnom, hogy amikor még 98kg voltam, meg ami most. aztán szép lassan elkezdem a kondit, arról viszont már én is szeretnék valami hasonló "progress naplót" levezetni.
Még 1,5 hónap tömegelés van tervben, mert ugyan ennyi idõ alatt csoda már nem történik, még egy kis minõségi húst is megpróbálok magamra rakni, hogy ne legyek full ropi diéta végére. Utána meg 18-20 hét szálkásítás.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tanácsaim az új évre vol.1: Tudom ajánlani, h mindenki kerülje 1 darabig a gépes, izoláló gyakorlatokat. Hacsak nem versenyre készül az illetõ, igen kevés haszna származik belõle. Lehet mondani h könnyû ezt nekem, otthon edzõ lévén hangsúlyozni. De ne érdekeljen, ki mit mond a teremben, az se ha hülyének néznek. Legalább nem kell várakozni a gépekre, már 1 pozitív dolog. Én is csinálhatnék vagy tucatnyi gyakorlatot pl. csigán, mert van lehúzóm(igaz elég korlátozott a terhelhetõsége). Mégis, hiszitek vagy sem, mindössze 1!!! csigás dolgot végzek, a lehúzást. Általam hasznosnak talált, hatékony és csak súlyt igénylõ gyakorlatok:
SZABADSÚLYOS HACK-GUGGOLÁS
FELRÁNTÁS(HIGH PULL)
1KEZES NYOMÁS ÁLLVA(a váll, tricepsz mellett a stabilizáló izmokat is edzi)
DÖNTÖTT EVEZÉS
FELVÉTEL ÉS NYOMÁS
LÁBEMELÉS FEKVE
Aki keményen akar edzeni, és a változatosság kedvéért "kõkorszaki" gyakorlatokat bevinni az edzésbe, próbálja ki ezeket! Edzzünk keményen, szóljon ez a téma arról amirõl kell: a folyamatos(mégha néhol meg is torpanó) fejlõdésrõl! Jó edzést!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Am 2 hete nem voltam edzeni sérülés miatt, ma kezdek láb nappal. Fájni fog, de mivel tele a terem a sok újévi fogadalmas madárral, külön jó lesz. 😄
kalóriát meg talán azért nem számolnék mert hülyeség
"Ahogyan eddig is úgy gondolom most is lesznek olyan proletár hangok, hogy de mit csináljon az akinek nincs pénze ezt végig csinálni ? Leszarom. Tanulj tovább vagy a faszom se tudja de nem is nagyon érdekel. Ha meghízni volt pénzed a sok szartól, akkor legyen lefogyni is. Egy pizza 1.600 forint amit megeszel 15 perc alatt, 1 kg csirkemell filé 1.400 ami 5 fõétkezésre lesz elég szóval mirõl beszélünk ?"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
csak itt nálunk mentek fel az árak, vagy nálatok is észlelhetõ az árváltozás?
bár nem értem a teheneknél akkor is hogy nõ meg ennyire, ha nem tornáztatják valahogy õket 😄
egyszerû genetika, volt tajgetosz meg minden, erõsebb emberek voltak kész... elpuhultunk
ahogy négerek genetikája is jobb még mindig a testépítéshez
sõt könnyen lehet még izomlázad is lesz, mert kicsit más terhelést kap és rögtön megérezni 😄