-
Ma te vagy a hatodik, akinek lila gőze sincs a troll fogalmáról, csak dobálózik vele, olvass. Mint ahogy a testépítéssel kapcsolatban is olvasnod kellett volna, mielőtt írsz. De próbálom most szétboncolni a kérdésed. Tehát:
"Egy átlagos kondi hetet lenyomok 2.5-3x is egy héten belül." - nem tudom hogyan nyomsz le egy heti edzést heti háromszor, de gyanítom, hogy ha erre képes vagy, vagy te vagy az új Schwarzi, vagy rosszul edzel. Az utóbbira tippelek, gyanítom igazam is van. Edzésterved közzététele sokban segítene a kérdés eldöntésében.
"Brutálisan látszik a fejlődés,de nem fogok így kárt tenni magamban vagy ilyesmi." - de, fogsz. Az ízületeid, és izmaid is majd látják a kárát. Persze ha csak a valóban 3 heti edzést 1 hét alatt teória fennáll. Ha csak hülyéskedsz a teremben, akkor semmi bajod nem lesz. Először is, a legtöbb izomnak van egy bizonyos regenerálódási ideje, izmonként változó. Hetente többször csak a vádli és has izomzatát ajánlják edzeni amatőr szinten.
"Amúgy fogytam 3 kilót,jah és továbbra sem szedek semmit sem illetve nem is eszek rendesen max szendvicset. " - ez egy remek hír, fogytál az izomzatodból, és a vízháztartásodból 3 kilót. Ha ez a cél, ügyes vagy. Mert ugye ha mozogsz, energiára van szükség, mivel szendvicset eszel (azt sem rendesen), így abból nem tudja a szervezet pótolni a hiányzó dolgokat (vitamin ásványi anyagok, szénhidrát, fehérje, zsír, stb), így a testedhez nyúl. Mivel az izmokból könnyebben von ki tápanyagot, főleg az izmból vesztesz.
Az étrendedre is kíváncsi lennék.
Te figyi, kérdezhetek valamit? Mi ez a fogyózósoknál, hogy még 4 kilót le akarok adni meg ilyenek? Nem úgy van, hogy ezt a hájat akarom eltüntetni, vagy ide akarok egy kis izmot, vagy itt akarom a bőrt feszesíteni? Az összes idióta ezzel jön, hogy 55 (most mondtam valamit) alá akar menni. Nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki? Kit érdekel hány kilós vagy? A csaj is, aki jár edzeni, mondja, hogy nem fogyott azóta, amióta velem edz. Mondjuk a párja megköszönte, hogy kerekebb lett a segge és szebb a bőre, de a csaj elégedetlen...