Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni. 184cm magas 94kg vagyok, nemrég kezdtem el újra edzeni.
Szeretnék Reformot szedni, viszont egy pár ember írta egy fórumon hogy remegéseket okoz illetve a pulzus számot felvisiz, mellette nagyon kávét nem szabad inni stb.
Nektek van tapasztalotok a termékkel kapcsolatban, illetve hogy érdemes szedni? Heti 3-4x járok konditerembe, fõleg súlyzós gyakorlatokat végzek.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy lehet / érdmemes-e Carni Complexet Reform-mal szedni, illetve milyen adagolásokat javasoltok?
Köszönöm!

tudom,csak uzgy vagyok vele h hátha valaki joban tudja.
22
adam46
Nézd meg itt a testcsere program résztvevõi között, leírják mit kaptak, és mikor ettek rendszeresen. Olyan állították össze, akik értenek hozzá.
shaba23
Szed valaki cápaporc kapszulát? Milyet? Használ-e? Vélemény...:)
Attila8805
Tapasztalat de nem saját hanem közeli ismerõs.
Én csak 100% professional whey proteint meg vitamint szedek.
Meg Omega-3 mat.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Roger6
De nem az, hanem aki ennyi cuccot fogyaszt, arról már eleve gondolnám, hogy tudja mit csinál. Szóval ha ennyi kiegészítõt használ valaki, feltételezném, hogy tisztában van a mennyiségekkel, adagokkal, számolja grammra a dolgot, stb, és nem ilyen kérdést tesz fel, hogy mibõl mennyit. <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Bar eleg gyokernek kell lenni, hogy valaki megvegyen egy csomo cuccot es ne tudja elolvasni a cimken levo utasitasokat :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Enis igy javasolnam:)

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
tömegnövelõ edzés után, ha belefér, akkor reggelihez is mehet..
amino edzés után + lefekvés elõtt
vitamin reggel, vagy ebéd után.
szerintem.

teszto növelõt hagyd a picsába szerintem :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
hány éves vagy?

am a többirõl mi a véleményed?szedsz te is hasonlókat?
kösz,de ez tapasztalat vagy csak olvastál róla h nem ér semmit?
Roger6
Kövesd a címkén lévõ utasítást. Amúgy nem tudom, hogy egy 80 kilós embernek valóban szüksége van-e kiegészítõre, egyél inkább rendesen, sokat. Vagyis egyél rendesen, és ha megvan, akkor használj kiegészítõket.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attila8805
Bolti teszto fokozot hagyd a picsaba nem er annyit mint az illegális cuccok de mellekhatasokat ugyan ugy hoz.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Valaki foglalkozik itt egyáltalán azal h a másiknak segítsen?
Hányszor írjam be a kérdést h kapjak rá értékelhetõ választ?

sziasztok.adagolásban kellene némi segítség.
Szedek fehérjét ,t növelõt (forced mass 5000),tesztoszt növelõt (big T),
aminot (bcaa x),vtaminokat(multi pro).
1 héten 3-4 X edzem ,80 kg vagyok ,nehezen zsírosodom.
a kérdés ,mibõl mennyit és hogyan ?elõre is köszi ha valaki válaszol.
csuszi
tudtam hogy Te guru leszel :)
ez már jó.
többi receptes oldal is jó, párat kicsempészek belõle.
thx mindenkinek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
Nem biztos, hogy jóra gondolok, de hátha :)

LINK

Étrend+receptek 12 hétre

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Ahogy értelmeztem, neki egész napos dolgok kellenének, tehát nem csak receptek, hanem összeállítva egész napos (változatos) étkezés, a hozzávaló receptekkel. Régen sportikán volt amúgy egy egy hetes mintaétrend, minden nap más kajákkal, de érdekes módon most nem találom.

csuszi
alakul, ilyesmi kellene, csak lusta paraszt vagyok, olyat nem tud valaki ahol napra le van bontva, ne kelljen összekombózni a különbözõ recepteket?
pl megnézem az omlettet ez reggeli. kell mellé ebéd, de olyan kell ami ideálisan egészíti ki ferhérje ch zsír arányaiban stb stb.
az lenne az ideális, ami úgy néz ki, hogy a nap végére kijön egy
kb 40 40 20 arány, nõknek 1500kcal férfiaknak 1900 pl, és 3-4 étkezés, max 5, és ilyen fasza receptekbõl áll.
arra gondolnék, hogy az x milliárd anglius diétázó biztos összehordja a napi betevõit fórumon, ilyen jelleggel.
vannak ilyen szépen lebontott diéták, a nõi magazinok errõl híresek, csak azok szarok tartalmilag.

csuszi
ha nem probléma az eddigi agymenéseid után mellõzném a tudásod.
kezdjük azzal hogy nem nekem kell. és leírtam hogy én úgy fõzök, hogy tudom mibõl lehet és összekotyvasztok. elõbb olvassm értelmezz, aztán válaszolj.
"vagy olyan alapanyag kell majd bele ami nem lesz épp otthon stb"
láss csodát, erre valók a bolt nevû kereskedelmi egységek, ott lehet venni dolgokat.

vannak itt internetguruk akik segítenek lásd tyler.
a hiánybetegséges agymenéseddel már nem is foglalkozok.
már ott leakadtam ahol fikáztad sean pennt, aztán váltottál kivénhedt filmsztárra, közben végig fizikumról volt szó.
halkan megsúgom penn mindig is fizikális színész volt.

Roger6
Nem tudom, talán ez, itt van pár recept: recept.

Palinko
áh köszönjétek annak aki csak vipeknek enged szerkesztést.

annyit még akartam, a helyedben nem nagyon dicsekednék ezzel hogy "hónapokig egy kaján is elélek gecó" mert majd bekopogtat mr. hiánybetegség aztán lehet ám nézni nagyokat.
Palinko
ilyenbõl nem lesz sok, vagy olyan alapanyag kell majd bele ami nem lesz épp otthon stb. nézz szét, tudod mit lehet és mit nem aztán kombinálj. vagy jó lesz amit kifõzöl vagy nem. holnapi kajám pl hajdina+quinoa tonhallal ami citromlében ázik, teszek még mellé fétát és olívabogyót azt ennyi. ennek az ételnek nincs neve, egyszerûen szétnéztem mi van itthon és kész.
csuszi
köszi de nem jó.
ez az értelmes edzõknek való, felsorolja a fasza hozzávalókat, és annyi. ezt én is tudom, lásd hsz.-om.
nekem ilyen iq szegény cucc kellene
receptek fullra, ahogy a kiskegyed dívány meg többi nyomi oldalon megy, csak értelmesen nem a zsömle felvágott vonalon.
ezt eszem hétfõn reggelire tízóraira stb és 5-10 nap.
amit ha szakács lennék csinálnék, de nem vagyok, oszt le is szarom én ugyanazt eszem akár hónapokon át.
de mások nem, nincs meg a fõzési tudásom ahhoz hogy összeállítsak komplett napokat, hiába tudom a hozzávalókat.
tehát komplett kaja étkezések per nap per hét.

hungary27
itt van pár átalakulás, és leírja milyen étrendjük volt
http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=MaleTransformation
Effe88
XDXD

csuszi
jó sok kellene, tudjak válogatni. gondolom van fórum ahol beírják oszt van több száz reggeli ebéd vacsi kombó és nem kiskegyed szint.

csuszi
internettudósok, segítség kellene
hol találok mintaétrendeket, lehet angol is (gondolom az lesz) értelmes kajákra.
nem nekem kell, én leszarom ha 200napig eszem túrót fehérjével reggelire, de bariknak kellene valami változatos cucc.
az alábbi vonalak mentén
40%ch 40%prot 20%zsír
szokásos okos kaja, összetett ch zöldésg zab barna rizs durum magvas cuccok csirke tonhal hal pulyka vadhús olíva bla bla forrás.

Palinko
köszi a cikket mindig is érdekelt mióta hallottam a historyn, de ott csak részlet volt. az ottani festmény alapján nem épp hájpacnik, gondolom embertelen mennyiségû edzés, vagy munka volt a szénhidrátbevitel mellett, mert rabszolgák voltak.
Roger6
"én legjobban akkor lepõdtem meg mikor gladiátor csontokból kimutatták, hogy szinte nem is ettek húst, rizs+bab kombón éltek". Igen, és hájas vegetáriánusokként emlegetik õket azóta, mivel csak szénhidrátot ettek. Szóval hajrá, ha te is hájpacni akarsz lenni.

És kiemelném ezt a részt: "látszólag azt bizonyítják" - szóval ez nem biztos egyáltalán.

Palinko
inkább nézném azt kardnak a kezében, de lehet hogy súlyzó. nem maradt fent írásos emlék hogy edzettek?

a húst érdekes hogy említed, én legjobban akkor lepõdtem meg mikor gladiátor csontokból kimutatták, hogy szinte nem is ettek húst, rizs+bab kombón éltek. egyszer kipróbáltam kíváncsiságból milyen összekeverve és csak ajánlani tudom finom :D persze én szeretem vele a tonhalat vagy a csirkemellet ha úgy van.
Tyler1
A hús, tejfélék, tojás, zab nem 21. századi találmányok, mint ahogy a súlyzós edzés sem.

egy doboz BSN axis ht elado, bontatlan 120 tablettas:
erd: [email protected]

esztergom es kornyeke
Roger6
Valóban, ahogy a C-Vitamint sem. Sõt, a ketlebellt sem. És még lehetne sorolni azokat a felfedezéseket, amelyek pozitívan hatottak az emberi test formálására.

Palinko
ja meg a csigás gépeket, és a tárcsás súlyzókat sem ismerték amit most olyan nagy örömmel árul a fitnesz ipar :D
Palinko
és valahogy azt kétlem, hogy épp fáról szakított whey protein dobozokkal szaladgált volna :D van ezekrõl a görög szobrokról több kép? úgy tudom van egy összefoglaló nevük is amit egy könyvben olvastam, csak nem igazán ugrik most be :(
Tyler1

sziasztok.adagolásban kellene némi segítség.
Szedek fehérjét ,t növelõt (forced mass 5000),tesztoszt növelõt (big T),
aminot (bcaa x),vtaminokat(multi pro).
1 héten 3-4 X edzem ,80 kg vagyok ,nehezen zsírosodom.
a kérdés ,mibõl mennyit és hogyan ?elõre is köszi ha valaki válaszol.
Roger6

Vaxi
lábazás elõtt szoktam bekapni 1 c-vitamint, nekem segít.
így csak 3 napig nem tudok járni.

Renjike
respect én meg tespedek és fél hónapja nem voltam edzeni suli és pénzhiány miatt :( közben azért megy a diéta és futás ,szobabiciklizés , még van 4-5 kiló amíg megfelelõen "szálkás" leszek :D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

oliwwer
2-3 éve néztem egy vagy bbtv-t vagy valamilyen youtube-os videót, amin Vörös Zoli edzés elõtt után kapkodja a cét, valami szöveggel, hogy ne legyen izomláza.
(Nekem a forróvizes tusolás segít nagyon egyébként)

De ha google-be beírod hogy "izomláz C vitamin", akkor jópár találatot ki ad.

Emellett több kísérlet is azt látszik igazolni, hogy a C-vitamin kiegészítõ szedésével az izomláz idõtartama csökkenthetõ.
lnik

egyes tanulmányok szerint az edzés elõtt és után bekapdosott nagyobb dózisú (3g/nap) C-vitamin csodamód csökkentette az izomláz felbukkanását
link 2

Különc
Azt hittem itt a fizikumról van szó

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Palinko
az jó a tél miatt is és úgyis kiizzadod, kipisiled a felesleget. de az izomláz ellen nem konkrétan a magnézium a jó? bár a magnéziumhiányosokról egész más jut eszébe annak aki tudja a reklámot meg néz showderklubbot <#idiota>
oliwwer
Esetleg még annyit megpróbálhatsz, hogy megduplázod a C vitamin bevitelt ma holnap
Palinko
igen, minden vágyam kivénhedt filmsztár lenni :DDDD
Különc
Vagy irigység

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tyler1
Gratula. Ahhoz is, hogy átdiétáztad a karácsonyi szezont :) Mennyirõl indultál?