Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék Reformot szedni, viszont egy pár ember írta egy fórumon hogy remegéseket okoz illetve a pulzus számot felvisiz, mellette nagyon kávét nem szabad inni stb.
Nektek van tapasztalotok a termékkel kapcsolatban, illetve hogy érdemes szedni? Heti 3-4x járok konditerembe, fõleg súlyzós gyakorlatokat végzek.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy lehet / érdmemes-e Carni Complexet Reform-mal szedni, illetve milyen adagolásokat javasoltok?
Köszönöm!
Én csak 100% professional whey proteint meg vitamint szedek.
Meg Omega-3 mat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
amino edzés után + lefekvés elõtt
vitamin reggel, vagy ebéd után.
szerintem.
teszto növelõt hagyd a picsába szerintem :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hányszor írjam be a kérdést h kapjak rá értékelhetõ választ?
sziasztok.adagolásban kellene némi segítség.
Szedek fehérjét ,t növelõt (forced mass 5000),tesztoszt növelõt (big T),
aminot (bcaa x),vtaminokat(multi pro).
1 héten 3-4 X edzem ,80 kg vagyok ,nehezen zsírosodom.
a kérdés ,mibõl mennyit és hogyan ?elõre is köszi ha valaki válaszol.
ez már jó.
többi receptes oldal is jó, párat kicsempészek belõle.
thx mindenkinek.
MJ rulz Pink Team The Only One
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pl megnézem az omlettet ez reggeli. kell mellé ebéd, de olyan kell ami ideálisan egészíti ki ferhérje ch zsír arányaiban stb stb.
az lenne az ideális, ami úgy néz ki, hogy a nap végére kijön egy
kb 40 40 20 arány, nõknek 1500kcal férfiaknak 1900 pl, és 3-4 étkezés, max 5, és ilyen fasza receptekbõl áll.
arra gondolnék, hogy az x milliárd anglius diétázó biztos összehordja a napi betevõit fórumon, ilyen jelleggel.
vannak ilyen szépen lebontott diéták, a nõi magazinok errõl híresek, csak azok szarok tartalmilag.
kezdjük azzal hogy nem nekem kell. és leírtam hogy én úgy fõzök, hogy tudom mibõl lehet és összekotyvasztok. elõbb olvassm értelmezz, aztán válaszolj.
"vagy olyan alapanyag kell majd bele ami nem lesz épp otthon stb"
láss csodát, erre valók a bolt nevû kereskedelmi egységek, ott lehet venni dolgokat.
vannak itt internetguruk akik segítenek lásd tyler.
a hiánybetegséges agymenéseddel már nem is foglalkozok.
már ott leakadtam ahol fikáztad sean pennt, aztán váltottál kivénhedt filmsztárra, közben végig fizikumról volt szó.
halkan megsúgom penn mindig is fizikális színész volt.
annyit még akartam, a helyedben nem nagyon dicsekednék ezzel hogy "hónapokig egy kaján is elélek gecó" mert majd bekopogtat mr. hiánybetegség aztán lehet ám nézni nagyokat.
ez az értelmes edzõknek való, felsorolja a fasza hozzávalókat, és annyi. ezt én is tudom, lásd hsz.-om.
nekem ilyen iq szegény cucc kellene
receptek fullra, ahogy a kiskegyed dívány meg többi nyomi oldalon megy, csak értelmesen nem a zsömle felvágott vonalon.
ezt eszem hétfõn reggelire tízóraira stb és 5-10 nap.
amit ha szakács lennék csinálnék, de nem vagyok, oszt le is szarom én ugyanazt eszem akár hónapokon át.
de mások nem, nincs meg a fõzési tudásom ahhoz hogy összeállítsak komplett napokat, hiába tudom a hozzávalókat.
tehát komplett kaja étkezések per nap per hét.
http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=MaleTransformation
hol találok mintaétrendeket, lehet angol is (gondolom az lesz) értelmes kajákra.
nem nekem kell, én leszarom ha 200napig eszem túrót fehérjével reggelire, de bariknak kellene valami változatos cucc.
az alábbi vonalak mentén
40%ch 40%prot 20%zsír
szokásos okos kaja, összetett ch zöldésg zab barna rizs durum magvas cuccok csirke tonhal hal pulyka vadhús olíva bla bla forrás.
És kiemelném ezt a részt: "látszólag azt bizonyítják" - szóval ez nem biztos egyáltalán.
a húst érdekes hogy említed, én legjobban akkor lepõdtem meg mikor gladiátor csontokból kimutatták, hogy szinte nem is ettek húst, rizs+bab kombón éltek. egyszer kipróbáltam kíváncsiságból milyen összekeverve és csak ajánlani tudom finom :D persze én szeretem vele a tonhalat vagy a csirkemellet ha úgy van.

Szedek fehérjét ,t növelõt (forced mass 5000),tesztoszt növelõt (big T),
aminot (bcaa x),vtaminokat(multi pro).
1 héten 3-4 X edzem ,80 kg vagyok ,nehezen zsírosodom.
a kérdés ,mibõl mennyit és hogyan ?elõre is köszi ha valaki válaszol.

így csak 3 napig nem tudok járni.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
(Nekem a forróvizes tusolás segít nagyon egyébként)
De ha google-be beírod hogy "izomláz C vitamin", akkor jópár találatot ki ad.
Emellett több kísérlet is azt látszik igazolni, hogy a C-vitamin kiegészítõ szedésével az izomláz idõtartama csökkenthetõ.
lnik
egyes tanulmányok szerint az edzés elõtt és után bekapdosott nagyobb dózisú (3g/nap) C-vitamin csodamód csökkentette az izomláz felbukkanását
link 2
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403