sanya200#28371
Sziasztok
Tudtok nekem segíteni?El szeretnék kezdeni kondizni ,egyenlőre itthon csak fekvő és felülés..stb
Sajnos nagyon le vagyok robbanva szóval nem tudom hogy kéne csinálni,miből mennyit....stb
Az egészségem se a legjobb mert asztmás vagyok, múlt héten meg terheléses ekg-ra kellett mennem mert hetekig szúrt a szívem folyamatosan.Ott annyit mondtak hogy a koromhoz képest(28) alacsony terhelhetőség.
Most a minap így elkezdtem csináltam egyszer egy 10-15 fekvőt majd rá később még 2x10-et köztük egy perces pihenő de a 3. széria nem ment csak 3-4 belőle utána már inkább hagytam mert csak a padlót fejeltem volna le
Tudom hogy baromi kevés de alapból vékony vagyok 56kg plusz nagyon régóta nem végzek nehezebb fizikai munkát vagy erőltetem magam fiziakilag.Ez még úgy nem gond a fekvő azért ment, a felüléssel viszont megszívtam igaz hogy úgy megcsináltam 50-et egyszerre,kisebb kihagyásokkal persze (3 napja), utána éreztem hogy feszült de hát nem foglalkoztam vele de úgy ma meg tegnap kb úgy megyek mint quazimodó ha pl ülésből kelek fel ki se tudok egyenesedni annyira fáj a hasam
Szóval akkor hogy kéne hogy ne terheljem túl magam, mert dolgozni is kéne menni közbe így meg macerás meg csak árt ha túlerőltetem a dolgot sztem.