Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Az a gond, hogy a tömegnövelõ sem tartalmaz csodaszert, ami megfelelõ étrend nélkül is hízásra serkent. Ezek táplálékkiegészítõk, ami azt jelenti, hogy egy normális étrendet kilehet velük egészíteni, de nem ezek alapozzák meg.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

napi félkiló csirkemell + 200-300g rizs, vagy több aztán csak elkezdesz hízni.. meg mûzli meg joghurt meg túró...

Roger6
Olyan nincs, hogy nem lehet. Eszel, akkor nõsz. Amikor azt hiszed sokat eszel, próbálj ki egy 90 kilós tömegnövelõ étrendet, aztán rájössz, hogy amit eddig fogyasztottál, az madáreledelnek is kevés ehhez képest...

Nálad amúgy pszichikai korlátok lesznek, te ezt már agyban eldöntötted. Hova valósi vagy?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
neked naposim kell, anapolon 50-el együtt
garantált a siker, meg a temetõXDXD
sok sikert

kösz de mondom nem megy :D xd
hiába eszek nagyon nehezen hízok ezért kéne vmi ami rásegít egy kicsit.Sajnos õsök is ilyenek egyik sinsc 60 kilónál több az öcsém se szóval én se fogok "természetes úton" 70-80 kilót elérni hiába eszek egész nap.Max amit feltudtam szedni az 4-5 kiló de elérem ezt az 56 kilót és kész onnan nem megy feljebb.Nem véletlen kéne vmi máshogy nem nagyon megy.

Tyler1

Roger6
Mostanában felhúzáshoz ezt hallgatom, eléggé felspannol. Zene-bóna.

Ti miket hallgattok? Diszkót nem szeretem, elalszok rajta, rap nem pörget fel, dubstep... az meg nem zene nekem. Nagyjából mindig valami ütõsebb rockot nyomatok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok :D
Tudtok segíteni? Most kezdenék el kondizni csak egy gondom van hogy eléggé vékony vagyok ~56 kg és szeretnék felszedni legalább 20 kilót még de segítség nélkül nem megy, tudtok ajánlani vmi tömegnõvelõt vagy hasonlót.Néztem jumbo-t de vki azt mondja inkább használjak szteroidot de õszintén szólva szteroid-ba nem bízok annyira.Meg szeretném minél elõbb felszedni ezt a 20-25 kilót nekem az lenne ideális, mert így most nem igazán van mire gyúrni<#vigyor2> persze kondi mellé szedném ha tudtok ajánlani vmit :)

Tyler1
Krisztián azzal kommentálta a dolgot, hogy fingja nincs miért fúrja õket folyamatosan Bunny, mert nem adtak rá okot, mivel talán 2x ha találkoztak vele.

Roger6
Igen, a keményet így értettem. Ez tényleg bunkó volt a részérõl. De ha nem lett nagyobb balhé belõle, akkor valami olyan van a háttérben, amit nem látunk, vagy nem akarják, hogy lássunk. <#rolleyes>

Tyler1
Kemény vagy nem, elég tahó dolog, és elég nagy visszhangot kevert, mivel az egy hivatalos promóanyag volt, amibe bele sem piszkálhatott volna. Fõleg nem ilyen kicsinyes dolog miatt...

Roger6
Fúha, az kemény azért. <#miaz>

Tyler1
Andrasek Krisztián, Göndöcs Balázs, és Obádovics Ricsi azt hiszem, akikkel volt valami egyoldali konfrontációja. Builderes scitec team videóból is kivágta õket, amiben eredetileg szerepeltek.

Panzermeyer
Nem az alkalmazottjuk, de egyértelmûen, õ maga szerint is jó kapcsolatban van velük. Kikre gondolsz?

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Miért Bunnynak van köze a Scitechez? Csak mert 1-2 versenyzõjét elég szépen szokta oltani.

Panzermeyer
Fenét nem. Scitec tag volt, és emlékszem mennyire meglepõdtem, amikor kb 1-2 évvel ezelõtt a Biotech szponzoráltjai között láttam újra.

Kapott egy jobb ajánlatot, amit a Scitec nem akart / tudott neki megadni, és átment. A barátság és az üzlet két külön dolog. Valószínûleg békében válhattak el, mert Bunny nem nyilatkozott még róla negatívan. Úriemberként is ott lehet hagyni egy céget.

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Ok, thx!

DarkHorSe
Nem, Peti bioteches.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Ööö... Na most nem tudom pontosan, de Molnár Peti nem Scitec által szponzorált volt? Mert a mostani BioTech-es hírlevélen õ van rajta. Aztán lehet tévedek.

Tyler1
Tömegelésnél simán belefér, igazából diéta alatt is beleférne ésszerû menyiségben, ha nem versenyre készül az ember. A sárgájától nem fogsz elhízni, sokkal inkább az elkészítésre(inkább fõzni vagy kevés olajon sütni) és az elfogyasztásra(nem fél kiló kenyér kíséretében) kell figyelni. A koleszterin miatt sem kell aggódnod, fele-fele arányban tartalmaz jó és rossz koleszterint, ami normál esetben egyensúlyban marad a szervezetben.

Prince of Máté
Tömegelésnél belefér? Nekem elég alacsony a testzsírszázalékom, és kb fél éve megeszek napi 4 tojást sárgájával együtt.

Roger6
Megfelelõ mennyiségben nem káros, de mivel testépítõi étrendrõl van szó, ezért tudjuk, hogy ebbõl is a szokásosnál többet eszünk. Én 5 tojásból 2-nek hagyom meg a sárgáját.

Prince of Máté
köszi a választ!
Van még 1 kajakérdésem: a tojás sárgájáról mit gondoltok? Érdemes megenni vagy nem? Sok helyen azt olvasom káros, máshol azt írják nem.

Tyler1
Úgy semmiképpen ne edd meg. Én párszor fürödtem már be túróval, legutóbb a sparos túró kezdett már penészesedni, amit AZNAP vettem, ráadásul 3 dobozt. Hát nem dobtam ki. Teteje volt kicsit kikezdve, azt leszedtem és csókolom. Tescoban vettem fél kilósat, nem vettem észre, hogy 1 napja van hátra, már finoman csípett, de letoltam. Sissy túrótól majdnem hánytam, nem tudom azt hogyan készítik, de annál undorítóbb cuccal még nem találkoztam. Nagy levegõ, és lement az is. Próbáltam zacskósakat is, hát a fûrészpor több vizet tartalmaz azoknál, ráadásul olyan gázokkal nyomják tele, hogy ízre borzalom. Eddig csak az aldis 199 Ft-os túróra nem volt panasz, ízre is, állagra is, szavatosságra is hibátlan.

Prince of Máté
Ti mit csináltok, ha kicsit penészes a túró?
Ha csak nagyon kicsit, akkor érdemes úgy megenni, vagy elõtte kicsit lekaparni? Én most leszedtem róla a penészt, csak nagy része a túróval együtt jött le :\

adam46
Jó akkor úgy írom, hogy plusz aminosav mennyiséget kapott -.-
UltraZord
ok kösz srácok

Vaxi
vanília és csoki. ezzel a kettõvel nem lehet befürödni.
scitec/fullforce illetve biotech/brutal fehérjék közül biztosan találsz megfelelõt. ezek szuper minõségûek, és finomak is :)
nekem spec. a csoki kókusz a kedvencem

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

UltraZord
tulajdonképpen ha sokat eszem csokoládét vagy olajos magvakat akkor pattanásos lesz a bõröm :D ettõl függetlenül szeretem az ízét. Nincs viszonyítási alapom ízben, vaníliásat néztem eddig.

Roger6
"Elõbbi drágább, de aminosavakat is tartalmaz" - már nem azért, de minden fehérje aminosavból épül fel, szóval nincs olyan, amiben nincs aminosav.

Vaxi
õõ nyilván nem javasolnánk neked okádás ízû fehérjét, csak az árkategóriát próbáljuk majd minimalizálni :D

Vaxi
mennyire vagy édesszájú, vagy mennyire fontos neked az íz? :)

adam46
100% Whey Protein Professional, Full Force Simple Whey. Ezek szerintem megfelelõek. Elõbbi drágább, de aminosavakat is tartalmaz, az utóbbi pedig pedig olcsóbb, de tejsavón kívül semmi mást nem tartalmaz. Árat szokás figyelembe venni, még esetleg szétnéz hetel Biotechéknél is. Azért nagy csodát ne várj a sima fehérjétõl. Nem fog robbanás szerû erõt hozni.
UltraZord
több éve edzek, most eljutottam oda, hogy kipróbálnék valami fehérjét, tudtok mondani olyat, ami nektek bevált, vagy mire figyeljek? Olvasgattam a bodibilderhun a toplistás termékeket, és a tapasztalatokat, nektek van olyan szempont vásárlás elõtt, amit figyelembe vennétek a helyemben, ha még soha nem szedtem hasonlót? Ja és elég messze lakom, szóval próbát nem nagyon tudok megejteni. És januárban kezdeném, ezt az évet így nyomnám már le, kiváncsiságképpen.

Sziasztok, akarok venni literes solio lenmagolajat (miskolci vagyok) ha valaki beszállna a rendelésbe az keressen már meg, köszi.
Palinko
sztem jó lesz az január 3 nak is :D
Vaxi
már alig várom... bár az újévesek még mindig jobbak, mint a tavaszi szünetes szakértõk.
tudom, geci vagyok. :(

hungary27
:D
Renjike
szép.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vaxi
én benne vagyok, úgy is akarok tavasszal egyet diétázni, aztán nyáról készülök az õszi brutal-ra

hungary27
205
poruljartal
milyen magas vagy?

amúgy meg jan 1 alkalmából nem indítunk egy galériát, aztán jövõre megint képekkel, hogy ki mennyit fejlõdött egy év alatt? amolyan motivációs nyavalya

hungary27
Ki hogy áll a tömegeléssel? Én már 125 kiló vagyok. Márciusban kezdem a szálkásítást.
Panzermeyer
Majd abbahagyják. Engem is 1 éven át csesztettek otthon, aztán 1x csak mintha elvágták volna.

mov ah,4ch int 21h end

Le kell nyelni, én úgy fogtam fel hogy aggódott értem, de amúgy célszerû normálisan elmagyarázni a dolgokat, esetleg ezt a cikket megmutatni neki ha már korrektül le van írva minden.
Renjike
nálam még ott tartunk hogy a franc vinné el a gyereket hogy nem eszi meg a zsíros húst , az olajban tocsogó sültkrumplit meg hasonló pedig bezzeg multhéten megette (pedig nem már több mint 1 éve ) .... és ezt minden nap megkapom :DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ennyi. Pontosan így állt hozzá a muterom is...miért szedek fehérjét, egészségtelen...miért veszem ennyire komolyan az edzést? miért járok le heti 4 alkalommal, az nem sok? miért kajálok pontosan?
Szerencsére ezen valamilyen szinten már túl vagyunk, de legalább fél évig ezt nyomatta... :D
Vaxi
http://testepites.biz/valamigondvan

asszem ez a cikk elég korrekt. és ez nyilván nem csak a testépítésre vonatkozik, hanem minden sportra.

Az nem semmi :D De amúgy én a szabadsúlyos verzióra gondoltam, 2kezesselNem tudom pontosan mennyivel, de azért keményebb mint a sima guggolás.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Van egy olyan gép a teremben, és senki sem használja. XD