Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nálad amúgy pszichikai korlátok lesznek, te ezt már agyban eldöntötted. Hova valósi vagy?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
garantált a siker, meg a temetõXDXD
sok sikert
hiába eszek nagyon nehezen hízok ezért kéne vmi ami rásegít egy kicsit.Sajnos õsök is ilyenek egyik sinsc 60 kilónál több az öcsém se szóval én se fogok "természetes úton" 70-80 kilót elérni hiába eszek egész nap.Max amit feltudtam szedni az 4-5 kiló de elérem ezt az 56 kilót és kész onnan nem megy feljebb.Nem véletlen kéne vmi máshogy nem nagyon megy.
Ti miket hallgattok? Diszkót nem szeretem, elalszok rajta, rap nem pörget fel, dubstep... az meg nem zene nekem. Nagyjából mindig valami ütõsebb rockot nyomatok.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudtok segíteni? Most kezdenék el kondizni csak egy gondom van hogy eléggé vékony vagyok ~56 kg és szeretnék felszedni legalább 20 kilót még de segítség nélkül nem megy, tudtok ajánlani vmi tömegnõvelõt vagy hasonlót.Néztem jumbo-t de vki azt mondja inkább használjak szteroidot de õszintén szólva szteroid-ba nem bízok annyira.Meg szeretném minél elõbb felszedni ezt a 20-25 kilót nekem az lenne ideális, mert így most nem igazán van mire gyúrni<#vigyor2>#vigyor2> persze kondi mellé szedném ha tudtok ajánlani vmit :)
mov ah,4ch int 21h end
Kapott egy jobb ajánlatot, amit a Scitec nem akart / tudott neki megadni, és átment. A barátság és az üzlet két külön dolog. Valószínûleg békében válhattak el, mert Bunny nem nyilatkozott még róla negatívan. Úriemberként is ott lehet hagyni egy céget.
mov ah,4ch int 21h end
Van még 1 kajakérdésem: a tojás sárgájáról mit gondoltok? Érdemes megenni vagy nem? Sok helyen azt olvasom káros, máshol azt írják nem.
Ha csak nagyon kicsit, akkor érdemes úgy megenni, vagy elõtte kicsit lekaparni? Én most leszedtem róla a penészt, csak nagy része a túróval együtt jött le :\
scitec/fullforce illetve biotech/brutal fehérjék közül biztosan találsz megfelelõt. ezek szuper minõségûek, és finomak is :)
nekem spec. a csoki kókusz a kedvencem
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tudom, geci vagyok. :(
amúgy meg jan 1 alkalmából nem indítunk egy galériát, aztán jövõre megint képekkel, hogy ki mennyit fejlõdött egy év alatt? amolyan motivációs nyavalya
mov ah,4ch int 21h end
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szerencsére ezen valamilyen szinten már túl vagyunk, de legalább fél évig ezt nyomatta... :D
asszem ez a cikk elég korrekt. és ez nyilván nem csak a testépítésre vonatkozik, hanem minden sportra.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik