12316971501353788406.png
  • The Protector
    Engem érdekelne.Nagyon hasonlóak vagyunk akkor.Én is egy negatív emberke voltam minden téren és,hogy lefogytam kaptam önbizalmat és pozitív életszemléletet.A pozitívval néha túlzásba is esek sajnos.

Én azzal,hogy lefogytam egy olyan ördögöt sikerült legyőznöm amelyre sohasem mertem volna gondolni.Én úgy gondoltam, hogy kövéren fogok meghalni és ez nekem nem fog menni,nem is próbáltam lefogyni de aztán lett rá motivációm és sikerült.Lelkileg nagyon jól jött nekem.A kondit én egy nagyon jó elfoglaltságnak tartom,rendet és fegyelmet tanulok belőle és megismerem önmagamat és a testemet is.
    Lelki dolgokban kövér maradtam.Eléggé szégyenlős vagyok,meg ilyen hülyeségek.
    Most január legelején kezdtem el újra eddzeni,de most mindent úgy csinálok ahogy én jónak látom és ha valamit nem tudok akkor ide írok vagy utána olvasok.
    Eléggé sokat edzek,de túlzásba sem viszem.Melóhelyen néha nyomok egy két fekvőt ha senki sem veszi észre.Nagyon sok lelki gondom van amiatt amilyen terhek rakódtak mostanában rám.Sokszor fáj a hasam a gyomorideg miatt és sok a savam is,de kibírom és mindig nyugtatom magam minden szarral.Sajnos mindent a lelkemre veszek és túlkomplikálom a dolgokat.Nem tudok önző lenni.Na mind1..ez nem az a topik.Amúgy nem kérdeztétek,de a bőrömön valamennyire meglátszik a fogyás,nehezen húzódik vissza,de sokat mozgok,eszek zöldséget és kenem magam mindenféle szarral.Érdeklődtem plasztikai sebészetnél,hogy mennyi lenne megcsináltatni.1millióra jött ki a végeredmény.Ki tudnám fizetni de ennyit nem szánok rá mert nem maradna semmi pénzem sem.Ha lesz egyszer ennyi felesleges pénzem akkor megcsinálom.Nem olyan durva a bőröm mint a srácnak aki anno itt lett linkelve,sőt közel sem olyan.