Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nincs még torrent
Tyler1
Wahlberg egyébként képeken nem is tûnt ennyire kidolgozottnak, kamera azért szépen felnagyította.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Na akkor ide is beteszem.

http://www.youtube.com/v/2aKDwLpX0Ms&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Palinko
uram eme építõ jellegû hozzászólását kifejtené kicsit bõvebben?
tippmix945
ki vagytok baszva

Roger6
Szíved joga

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hungary27
Nekem mindegy ti mit szedtek, de én maradok a tejsavónál.
Így van, semmi gond vele. Eleve 1 több, mint 4 éves cikk alapján ítélkezni nem biztos h a legjobb infoforrás. De ott is leírták, hogy a "hatástalanságára" tett kísérlet eredménye nem egyértelmû!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Az egyetlen probléma vele, hogy a biológia hasznosulása gyengébb a savóénál. Viszont magas az aminoprofilja és az arginintartalma, így diéta idején kifejezetten elõnyös kiegészítõ lehet. Én egyébként nem hiszem, hogy hatásában szembetûnõ eltérést lehetne tapasztalni hobbi szinten a kettõ között. Nem az edzés utáni fehérjeminõségén múlik a fejlõdés, vannak akik veszik vödörszám a Volumass-t, meg eszik hozzá napközben a szalámis szenyát.

Roger6
Amúgy szerintem sincs különösebb gond a szójával. Szója, nyilván, ahhoz kell mérni, nem a tejsavóhoz. Ha nem egy kategóriába sorolod õket, akkor nincs gond. Olcsóbb is jóval, sõt, akcióban valami szégyentelenül olcsó. Én még a palacsintát is abból csináltam múlt hónapban.

Persze ha megengedheti az ember, akkor tejsavó, de ha megszorul, nagyon jó alternatíva a szójafehérje is. Ez persze csak saját vélemény, nem kell egyetérteni velem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

oliwwer
Semmi gond nincs a szójával, persze nem tejsavó, de ha csak arra van pénz, akkor jobb mint a semmi. Lentebb hogyha legörgeted a véleményeket, akkor megtalálod az én hosszan kifejetett véleményemet is amit "droliver" néven írtam 2012-07-20-án.
Breki33
http://www.youtube.com/v/ShRpOOFY1r8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Palinko
ja mellékesen nem olvastam végig, ezt nem átlag embereknek írták, olyan a cikk mintha valaki azzal akarna felvágni hány idegen szavat tud összehordani egy témában. ideje lenne röviden érthetõen olvasmányosan leírni a lényeget.
Palinko
GMOval nem akarják megoldani?
Renjike
<#worship>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
a kajával teszek amit tudok , mivel nem önellátó vagyok sem pedig nagykorú hogy megkeressem a magamét ezért csak részlegesen tudom szüleimbõl "kisajtolni" .

Ha azokat ajánlottátok amit elõttem szúrtatok be Full force és az MHN termék korrekt. 30g/adag ami 100 adag / doboz .Elég vagy 100 vagy 50 napra igénytõl függõen szépen ráállva . Teljesen megfelelõ , a szójafehérjét pedig leírná nekem valaki miért nem ajánlatos? köszi.

Palinko
bocsi csak ez volt a véleményem ha érdes is. elõbbi ajánlatok nem játszanak? igaz hogy 2 kg vel kevesebb mint amit te szeretnél, és gondolom nem bírnád úgy beosztani ahogy szeretnéd. de "ez van" :\
Renjike
Nem a kérdésemre válaszoltál. De köszönöm.

Más?

Palinko
abban még nem gondolkodtál hogy ilyen szarok helyett inkább vegyél minõségesebb alapanyagokat a kajádhoz?
Renjike
sajnos elég kevés pénzem van hasonló ilyesmire , esetleg valami használható darabot olcsó árfekvésben tudna valaki mutatni?

Effe88
szóját kerüld

hungary27
Nagyon rossz. Sose vegyél ilyet mert szójafehérje van benne túlnyomórészt.
Renjike

Tyler1

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tyler1
MHN 100% Whey Pro?

Árához képest elég sok pozitív a visszajelzést kap, magyar termék ez is, és ízbõl is van választék, nem csak a standard eper-csoki-vanília.

Prince of Máté
Tudnátok ajánlani valami jó tejsavót edzés utánra?
Eddig scitec 100% Whey prot vettem, de kicsit drágállom, valami olcsóbb kéne :/
Simple whey-t néztem még, de ha azt nézzük hogy abból 37 grammnyi por tartalmaz ugyanannyi fehérjét mint a WPP-bõl 30g, akkor nem is olcsóbb kb.

aztakurva... respect a srácoknak

Palinko
na ez a kemény nem a kutya fasza. és mind mennyire jól ki van dolgozva.
Roger6
http://www.youtube.com/v/t1IzPkVjysc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hát hogy néz ki ez az ember?! Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...<#csodalk>
Értem én, csak múltkor is rendeltem. Ami most kellene, ahelyett meg jelenleg másra kell a zsé, ezért írtam.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Breki33
"Félsz hogy lemaradsz a mai ingyenszállításról? Esetleg volt már, hogy lemaradtál egy villámakcióról, mert nem voltál gépközelben? Ennek vége! Mostantól telefonon is könnyen, és gyorsan leadhatod a rendelésedet a Shop.Builder mobil oldalán!"
1 bizonyos szintig megy az lábazás nélkül is. De egyetértek, ez már annyira kiegyensúlyozatlan h nevetséges.

Vagyis ma. Francba, errõl bizony lemaradok.

Breki33
Ingyen szállítás 2012.12.13-án (csütörtökön)a Shop.Builder-en!
Tibi7
Biztos könnyebben esik el, mint egy átlagember :) Rohadt nevetséges.
Palinko
Egyetértünk. meg baromság ez én kiröhögném bárhol :D meg nem szokott felborulni a súlypont eltolódás miatt? :D
Tibi7
Azért a lába fejlettségéhez képest elég nagy eredmény. De tuti, hogy nem egyszerû tápkiegekkel meg rendes kajával szedte ezt össze.
Palinko
ez nem valami nagy eredmény ami van rajta. egy kis szer meg a gagyi gépek.
Tibi7
Ilyenkor azért mindig elgondolkodom, hogy milyen úton tudnak ilyen fejlõdést elérni felsõtesten lábedzés nélkül?
hungary27
Breki33
igen köszi így már világos, mondjuk nem értem miért a kicsit rakták bele
Tyler1
3 ilyen kicsi, de ha megvan a régi nagy 30 grammos, mérd azzal, az a biztos.

Breki33
igen ehhez hasonló, csak kicsit döntött falú

a leírásában ez van

Felhasználási javaslat: Keverjen el 1 adag (28 g) Nitro Pure Goldot 250 ml vízzel, vagy zsírszegény tejjel. Edzésnapokon fogyasszon 2 adagot naponta, egyet az edzést követõ 45 percben és a másikat étkezések között.

akkor ez ezek szerint kb 3 ilyen kanál

Tyler1
Ilyen?
Ez a 25cc-s.

Breki33
igen számszerûen tudom

csak nem értem miért sokkal kisebb ebben az egyben mint akás a Scietec-ben akár a másik Biotech-esben

ilyen kicsit mérõ mérlegem sajnos nincs
Breki33
nekem már öt ilyenem van és egyiken se látok felírást

eddig méretre mindegyikben ugyanolyan volt olyan mint a linkeden, de a most vettben olyan kicsi van hogy abból kb három beleférne az eddigiekbe ezért kérdeztem