Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Persze ha megengedheti az ember, akkor tejsavó, de ha megszorul, nagyon jó alternatíva a szójafehérje is. Ez persze csak saját vélemény, nem kell egyetérteni velem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha azokat ajánlottátok amit elõttem szúrtatok be Full force és az MHN termék korrekt. 30g/adag ami 100 adag / doboz .Elég vagy 100 vagy 50 napra igénytõl függõen szépen ráállva . Teljesen megfelelõ , a szójafehérjét pedig leírná nekem valaki miért nem ajánlatos? köszi.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Más?
Árához képest elég sok pozitív a visszajelzést kap, magyar termék ez is, és ízbõl is van választék, nem csak a standard eper-csoki-vanília.
Eddig scitec 100% Whey prot vettem, de kicsit drágállom, valami olcsóbb kéne :/
Simple whey-t néztem még, de ha azt nézzük hogy abból 37 grammnyi por tartalmaz ugyanannyi fehérjét mint a WPP-bõl 30g, akkor nem is olcsóbb kb.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
a leírásában ez van
Felhasználási javaslat: Keverjen el 1 adag (28 g) Nitro Pure Goldot 250 ml vízzel, vagy zsírszegény tejjel. Edzésnapokon fogyasszon 2 adagot naponta, egyet az edzést követõ 45 percben és a másikat étkezések között.
akkor ez ezek szerint kb 3 ilyen kanál
csak nem értem miért sokkal kisebb ebben az egyben mint akás a Scietec-ben akár a másik Biotech-esben
ilyen kicsit mérõ mérlegem sajnos nincs
eddig méretre mindegyikben ugyanolyan volt olyan mint a linkeden, de a most vettben olyan kicsi van hogy abból kb három beleférne az eddigiekbe ezért kérdeztem