-
Volt egy pont az életemben ami arra sarkallt,hogy jobbnak kell lennem,jobban kell kinéznem.Sokszor mondta orvos,hogy ez nem lesz jó és változtatnom kell(ekkor halt meg Fehér Miki a focista) és a szívemmel indokolták,meg azzal,hogy cukorbeteg leszek meg hasonlók.Ez nem rémített meg.Összejövőben voltam egy lánnyal olyan dagadtan aki egy vékony,nagyon szép csaj volt.Összejöttünk és ez adott motivációt,rengeteget.Jött a nyár,júniusban szakmai gyaxi volt és maradt fogyni július,augusztus.Ennyi idő alatt szerettem volna lefogyni.
Az napjaim úgy voltak,hogy reggel felkeltem és futottam,bicikliztem és parkouroztam.Sokat nyújtottam a lábam.A futás volt az ami igazán ment nekem.Úgy képzeld,hogy a nap nagy részét sporttal töltöttem.Enni viszont...na ezt elbasztam.Alig ettem.Itt azt értsd,hogy szinte semmit.Saláta,néha rendes kaja és abból is keveset.Volt olyan,hogy próba képp megnéztem hány napig bírom kaja nélkül,4napig nem ettem semmit,de rosszul lettem de csak egy picit.
Így sikerült 107kilóról lefogynom 68 kilóig.
Sajnos a fogyással kicsit elbasztam pár dolgot és hullani kezdett a hajam a vitaminhiány miatt,de ezt rendbe raktam hamarabb.
Azt mondtam haveroknak,hogy úgy megyek vissza suliba 12.osztályba,hogy nem ismernek meg.Sikerült úgy elmennem a haverjaim közt,hogy tényleg nem ismertek meg:)
Jah a fő poén,hogy a csaj szakított velem nyáron és ez még több erőt adott nekem ahhoz,hogy csináljam tovább és még jobb legyek és jobban nézzek ki.
A lényeg annyi,hogy sikerült és megcsináltam és büszke voltam magamra.A faluban ahol laktam rengetegen követték a példánkant(haverom is dagi volt le is fogyott,egy kigyúrt állat most és nagyon jól néz ki,igaz Peti?,talán olvassa topikot) és lefogytak.
Valahogy híre ment a gyors fogyásomnak és megkeresett egy újság is,hogy meséljem el,de szartam rá.Volt olyan is,hogy vmi csodaszerhez kellett volna a nevem adni,vagy nem is a nevem hanem gondolom azt kellett volna hazudnom vmi tv-ben vagy újságban,hogy azzal a szerrel fogytam.iwiw-en meg mailben kaptam ilyen üzit.A vicc az egészben,hogy innen sg-ről találtak meg!
Ha gondoljátok dobok képet,milyen volt milyen lett alapon.
Most meg erőteljesen edzek,de nem újkeletű dolog ez nekem mivel régebben is edzettem,de amolyan félkomolyan.Most viszont bele adok mindent és rendesen csinálom és nem azzal szórakozok edzés közben,hogy odamegyek a kondis társakhoz befeszítve és ezt mondom:
-Na ha eleget dolgozol,egy nap TE is ilyen lehetsz mint én.
-Ha így folytatom az edzést akkor választható karakter leszek az új Mortal Kombat játékban:)
Neoncsöves:Várom az üzeneted.Amúgy engem is egy műtét fog vissza az edzésben,főleg has tájon mert ott lettem felnyitva(fű de rosszul hangzik)