12316971501353788406.png
  • szucsy89
    Sziasztok!

Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget, főleg táplálkozás részről. Kb. 1 év után újra szeretnék lemenni a terembe (nem, nem a közelgő nyár miatt hogy "gyorsan" kigyúrjam magam, az elmúlt időszakban se időm se pénzem nem nagyon volt rá). Régebben gyúrtam elég sokat, szóval nem vagyok kezdő, de természetesen van még mit tanulnom. Soha nem szedtem semmit. Leírom egy átlagos napomat, és azt szeretném kérni tőletek, hogy írjatok pár ételt, ami hasznos, amitől fejlődhetek, szedjek-e táplálékkieget, stb. Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani ezt főleg így látatlanban, de biztos vagyok benne, hogy jobban értetek hozzá mint én. Egyébként 23 éves vagyok, 180 körüli és 80 kg. (egy kis háj van a hasamon).

Szóval, reggel kelek, olyan 40 percem van az indulásig, szóval itt kéne valami reggeli tipp, ami pillanatok alatt elkészíthető és fejlődök tőle. A melóm miatt napi 8 órát ülök gép előtt, van fél óra ebédszünetem délben. Oda rendelek kaját, van ez az egészségkonyha nevezetű futár, onnan szoktam általában csirkemell+rizs kombót rendelni. 5-kor végzek, fél6 körül érek haza, 6-ra már a teremben tudok lenni. Ezután vagy előtte egyek még? Tudom, hogy nem valami egészséges életmód, de hát ez van. Esetleg munka közben próbálom kiegészíteni az étrendem 1-2 banánnal, almával de nem mindig. Szóval tudok reggelizni, ebéd, meg este a vacsora. Ilyen, hogy napi minél többszöri főtt kaja akár 5-6x is kizárt.

Előre is köszi aki elolvasta és nem linkel ilyen meg olyan gyik-et meg bodybuilding.hu-t hanem ír magától pár sor választ:)